Mr. and Mrs. Rabbit

Mitt i natten (01.00) så flyttade 12 kaniner in i mitt kök - de är blåa, fina och fyllda med massa småkaniner. De förgyller mitt annars tråkiga kök. De införskaffades på Åhlens där jag även köpte pointpennorna jag velat ha jättelänge.

Kaninerna sattes upp med hjälp av en Erik, som för övrigt spontanfriade till mig och lagade världens godaste spagetti och quornfärs.

Så kanske får ni se en gift Jillie inom snar framtid :P Vilka vill komma på bröllopet?



Kommentarer
Postat av: H C Barregren

Så klart vi kommer på bröllopet! Blir det handritade inbjudningskort? Tal av bruden? Lajvsändningar på bloggen? Efterrätt? Vad ska jag ha på mig? Måste genast ut och leta efter en rosa kostym. Så spännande...

2009-01-30 @ 09:47:25
URL: http://www.bums.nu
Postat av: Jillie

H C: sv: Självklart kommer det vara handmålade inbjudningskort - vet dock inte hur stort bröllopet kommer vara än. Och tal av både brud och brudgum skall nog vara, om inte annat våra egna bröllopslöften på själva vigseln. Men skall nog lyckas komma på något gulligt och sött att säga. Lajvsändningar på bloggen kan nog bli lite svårt - jag som är så oteknisk. Men dock youtube-inlägg efter kanske ... Kommer du i en rosa kostym så blir jag överglad :D



/Jillie

2009-01-30 @ 15:03:46
URL: http://brieost.blogg.se/
Postat av: Jannica

Min bror har gjort vad?! :O

2009-01-30 @ 23:06:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin

This is me
Namnet är Jillie. En eventuellt framtida ekonomistudent som tillbringar sin tid på Max och med soverier, försöker hinna med att krama på finaste fästmannen också.

Om du vill ha kontakt med mig så är det bara att maila [email protected]