Halloween med snygga strippor och läderpiskorMin fredag (och resten av helgen) blir ganska fullspäckad:

*Börjar med att gå upp så tidigt att jag redan nu är trött. Båten går 07.05 och skall väl vara där 45 min innan (06.20) och sen tiden de tar mig att ta mig dit. Utan någon som kör mig nästan en timme. Så väldans tidigt alltså.

*Sen är det tre timmar till Nynäshamn och sen från Nynäs till Sthlm, slappna av med en bra bok tills klockan 13 då vi skall träffas på centralen.

*Redaktionsmöte kanske 3-4 timmar och sen middag (skall bli trevligt att träffa er alla, bara så ni vet). Efter detta så skall jag möta upp Simon på centralen (mycket spring där på fredag) och så skall vi åka ut till Alvik och erotikmässan Fair erotica. Skall införskaffa lite roliga leksaker och se på vackra människor (och förmodligen en hel del ovackert folk) som strippar.

Tråkigt att jag inte spelar poker, för de har strippoker med stripporna *dräggel* Sen skall jag dra mig mot Sollentuna och Simons hem emot småtimmarna, sova ett tag och sedan till Uppsala där jag skall träffa gamla och nya bekantskaper på fika. Kommer tillbringa hela dan på fik i princip.

Och sen återstår söndag som får vara oplanerad än så länge. Får se vad jag får lusten till. Skall i alla fall åka båten hem på kvällen/natten. Helgen är något jag ser fram emot och kan nästan lida igenom morgondagens kurs och torsdagens sjukhusvistelse bara för att jag har det att längta efter. Kommer få mycket tid med bra böcker och utan stress. Det skall bli skönt.

Hoppas att era helger blir lika härliga som jag tror min kommer bli.
Kramar från bruden som skall tillbringa halloween med strippor och porr.

---------------------------------------------------
Uppdatering 19 november

Nu är texten från erotikmässan publicerad på UM - läs hela här.
Allt från info om vilka som var där till vad man kan - och jag gjorde - göra.
2008-10-29 @ 00:46:31 Permalink Publicerat Kommentarer (1) Trackbacks ()


Cigaretter och munskölj

Jag vaknade halv åtta, jag somnade om.
Jag vaknade halv tio, jag somnade om.
Jag vaknade halv två, nu är dagen borta.

Har utvecklat ett klart beroende av bubbelbad men skummet är slut så måste till affären. Det lär vara det mest äventyrliga jag gör idag.

(passar nog på att köpa cigaretter också. Kör helt enkelt på med de olika beroendena)
2008-10-28 @ 15:51:21 Permalink Tous les jours Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kvinnan som kanin - en orelevant studie i kåthet

Oj, hittade detta på min dator. Hade visst inte pubbat det. Så här får ni det, den 21 september. I ett nötskal.

På mitt bord står det 17 ölburkar, alla inte tomma, vissa till och med fulla. Sen också massa glas, en kortlek, ett lysande spöke, potatissallad och champagne. Detta är vad som kallas en spontankväll hemma hos Casa de Jillie.

Jag satt vaken till klockan kvart i sex med Pierre, Cicci hade gått hem och Anders somnat i min säng. Jag och min äkta man diskuterade Cannabis, otrohet och allt sånt som verkar logiskt i efterdyningarna av fyllan.

Nu skall jag göra det sista på det praktiska provet jag har i Datorkunskap A, den teoretiska hemtentan klarade jag av igår. Och allt går runt i en cirkel. Jag vill inte börja, för då är jag snart klar och då måste jag snart sova och då vaknar jag snart och då måste jag till jobbet. Jag har blivit en 09-17 tjej, fast istället 10-21. Jag vill inte vara sån, jag vill vara den personen jag alltid intalat mig att jag skulle vara. Jag skulle resa jorden runt, fotografera, besöka festivaler, älska med okända människor på en parkeringsplats i Prag. Jag skulle INTE vakna – cykla till jobbet – jobba – cykla hem – sova och sen samma procedur igen. Det här är inte jag. Ibland så tänker jag (både högt och för mig själv), en gång skrek jag till och med ”Det här är inte Jillie, hon ligger i dvala under den här tråkiga arbetande spillran av en människa för att få pengar till hyran bruden. En dag skall hon göra revolt och få oss placerade i fattigdom men med lycka”

Och här kommer frågan jag ställer mig om och om igen, är det värt att ha pengar, när man säljer sitt liv? Jag vill inte sitta i telefon och prata med studenter som inte har tid att lyssna, jag vill inte övertala medelålders män om att deras elavtal idag är för dyrt. Jag vill för fan inte.

Jag har beställt en Dildo föresten, en rabbit. Jag tänkte bosätta mig i sängen med den (oj vad många som sitter där ute just nu och tänker att gud, det där kan man ju inte prata om). Om man bor ensam behöver man något, och där ställer alltid en rabbit upp. Kom igen tjejer, ni vet vad jag menar.

Jag har börjat skämmas för att gå till gråbo konsum, jag är där för ofta, köper aldrig något nyttigt. Alltid någon variant av cigg, chips, glass, choklad, läsk m.m. En gång köpte jag till och med massa grönsaker bara för att han nästan söta killen i kassan som ibland ler mot mig, inte skall tycka … jag vet inte ens vad jag inte vill att han skall tycka eller tro. Att jag är en vanlig ungdom med dåliga vanor kanske?

 Poängen med det här är väl att jag känner mig misslyckad. 
2008-10-10 @ 17:33:34 Permalink Tous les jours Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0