Home is where your story begins
Här i julkreativiteten så frodas hemligheterna. Har startat upp ett nytt projekt som jag egentligen inte har tiden till men jag tänker ta mig tid till, det kommer bli jätteroligt - mer information kommer närmare startdatum då jag kan avslöja mera detaljer, än så länge får du allt hålla dig. Ovan ser du i alla fall ett exempel av vad jag pysslat med idag. Målat med blandade material, bland annat; blyerts, akryl, olja och tempera - just det ja, lite vattenfärg också ...

ska de va så ska de va annars kan de va
2009-12-28 @ 03:58:33 Permalink Estet Kommentarer (0) Trackbacks ()


She´s back

Jag är tillbaka, i alla fall tillfälligt. Julledigheten har satt in och pojken min umgås med vännerna så jag har lite tid över. Den tänkte jag spendera med bloggande, pizzaätande och 2 timmars plantor på Farmville - jag kommer alltså bostätta mig vid datorn.

Jag ber om ursäkt för mitt nästan evighetslånga uppehåll men det har inte funnit tid, kreativitet eller ork till att uppdatera och för detta ber jag om förlåtelse. Skall försöka ta tag i allt kreativt skapande nu, där bloggen, måleri och skissande på bussar ingår.

Men först och främst skall jag införskaffa en pizza så svullandet i sängen kan påbörjas.
2009-12-25 @ 16:55:31 Permalink Tous les jours Kommentarer (2) Trackbacks ()


Gravitypoint, den moderna reklambyrån (bloggtävling)

Har även din hemsida blivit föråldrad och behöver genomgå en plastikoperation, letar du runt efter en ny kickass logga till ditt nyskapade band, eller har du länge funderat på att skaffa ett visitkort för att marknadsföra just din blogg? Vad du än har för önskemål så har Gravitypoint, den moderna reklambyrån, allt för just dig!

2006 startade Jesper Töllinen Studio Sven, ett amatörföretag som erbjöd webblösningar för allt från privatpersoner till företag. 2008 flyttade han till Örebro och bestämde sig för att utveckla satsningen och inrikta sig mer på företag och i början av 2008 startade han upp Gravitypoint.

Jesper och Andreas är mångsysslarna som står bakom företaget och det har rullat på från starten i början av 2009. Företaget är gotlandsbaserat men drivs ifrån Örebro och i kundklientelen ingår ett antal gotländska företag, bland annat Skönhetsverket och Nyans (frisörsalong).

Grabbarnas vision är att skapa unga, moderna hemsidor till små- och medelstora företag med hjälp utav den nyaste tekniken. De har ett brett utbud av tjänster och det finns något för de flesta.

Låter det intressant? Har du länge letat efter rätt personer för att bygga upp din hemsida från grunden eller har du bara tröttnat på den gamla? Titta då in på http://gravitypoint.se och kontakta Jesper och Andreas för prisförslag och bollande av idéer - för självklart skräddarsyr de hemsidan/loggan utifrån dina önskemål!

Just nu håller Gravitypoint i en tävling som går ut på att skriva en så kreativ och härlig text som möjligt om företaget och vad de gör, för besväret får man en möjlighet att vinna en Ipod Shuffle (du kan hitta inlägget om tävlingen och anmäla ditt eget deltagande här). Så om du undrar vad detta inlägg handlar om så är det mitt tävlingsbidrag.

2009-12-25 @ 16:47:40 Permalink Tous les jours Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0