Inställd utekväll

Planen var Hamnplan och Spray. Men på grund av en viss persons obeslutsamhet och crapyness så lär det bli hemmakväll med mig själv.

Jävligt dålig stil att först fråga mig att följa med ut, få mig att boka om hela idag och imorgons arbete för att kunna gå ut ikväll och sen skita i det. Och inte ens ha vett att ta kontakt själv och säga det att man inte kan, utan vänta till jag ringer upp och frågar när vi skall röra oss neråt för att säga ... "oj, jag har visst dubbelbokat, fuck you jag stannar hemma". Inte är det första gången det händer heller.

Egentligen bryr jag mig inte men behövde avreagera mig, Det tråkiga, och det jag bryr mig om, är all den skit jag fick ta för att omboka mitt arbete, allt för att kunna ställa upp för en kompis.Som jag kommer få lida för ett bra tag framåt.  Kul att det inte fungerar åt bägge hållen i vår "vänskap"

Så säger bara, fråga inte mig nästa gång - då kanske du råkar bli dubbelbokad.


För er andra, vad händer för roligt ikväll då? 
2008-11-29 @ 17:01:05 Permalink Tous les jours Kommentarer (1) Trackbacks ()


Fest hos Skalman - suddigt minne

Jag hamnade på fest igår kväll. Jag blev nog ganska full, jag trodde inte det men jag tror det nu. Jag tror det var lite pinsamt.

Elias ringde mig och ville att jag skulle komma över, tydligen skulle jag inte känna någon förutom honom och hans flickvän. Lite omväxling tänkte jag och gick dit. Men eftersom Gotland är så jävla litet och inavelsställe så är ju typ alla släkt eller känner åtminstonde varandra så inte fanns det någon jag inte kände snarare.

Första som händer är att man hittar Elias och Shorty, sekunden efter Emma och Adde. Sen kom det självklart fram någon brud jag inte kommer ihåg men som hälsat på mig på diverse fester och tydligen varit i min lägenhet när jag och Erik förut både på 181 med Tommy. Sen hittade jag väldigt oväntat Johan Pettersson, lillebror till mitt ex som jag var tillsammans med för x antal år. Det var inte bara lite läskigt när han började prata om att jag var mycket vackrare än han mindes med mera ...

Ida och Leo (Eriks småsyskon) hittade även dit när jag var ganska dragen och de kan ha varit pinsamt, jag minns inte riktigt den delen av kvällen. Jag lekte mänsklig bh till Emma, det minns jag i alla fall. Och drack grogg på nåt som smakade saft och Sprite.

Hursom, poängen var att Gotland är alldeles för litet och alldeles för rädda för Securitas - som för övrigt var där -

Nu skall jag göra mig i ordning för att gå bort till Rikard och Eriks lägenhet (eller är det hos Lisa?) där de firar Tindras 2-årsdag. Grattis sötnös.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------En sak till jag vill lägga till önskelistan - klicka på bilden för att komma till webshoppen där du kan beställa den.
2008-11-29 @ 14:18:07 Permalink Tous les jours Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sheer Full cover - Mineral smink

Hej, känns som det enda jag gör är lägger till saker jag önskar mig i julklapp och inte säger en enda intressant sak. Förlåt för det, och jag kommer snart göra ett inlägg där jag slår ihop mina önskningar så ni får en komplett lista.

Just nu ser jag på DR Phil angående tonåringar och sex, det är verkligen inte värt att se men jag behöver lite verklighet istället för simpsons. Förhoppningsvis kommer jag förövrigt att tatuera mig snart, helt på tal om ingenting men ville säga det.

Föresten ja, jag önskar mig lite smink, ni vet nåt sånt där nytt med mineralersom skall vara så bra. Bryr mig just nu inte om vilket märke utan vill mest pröva på det. Men typ ett set liknande det här från Tradera.

Fanns visst också från TV-shop med ett ganska bra paket.

Det är för övrigt CSI på tv nu, så sätt igån femman för lite underhållning

2008-11-28 @ 19:58:13 Permalink Tous les jours Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lite tillägg på listan - headscarf och tröja

Nej nu får det allt vara nog.

Jag skall hitta den där luv/sjal-liknande saken Renee från Americas Next Top Model cycle 8 har titt som tätt. Sen jag såg den säsongen för nått år sen har jag velat ha en sån men vet inte va de heter eller vart man hittar dem.

Nu har jag gett mig fan på att jag skall ha en sån, om jag så skall fotografera tvn när hon har den på sig och muta någon av hantverkseleverna på Säve att sy en åt mig.

(letar frebilt på google för att hitta en bild som jag kan visa, men går inte särskilt bra. Går inte att hitta en bra bild, hittade en jätteful men det funkar lixsom inte att visa. Märker dock att alla ställen som skriver om the headscarf tycker den är apful. Jag älskar den)

Nu hittade jag faktiskt en bild, eller snarare ... gick in på youtube, fick kolla igenom typ 23 stycken fanfilmer för att hitta en där hon hade en sån på sig, pausa filmen och göra printscreen, så nu får allt någon veta vart man får tag i en sån här efter allt trubbel jag haft för att hitta bild på den. Kommentera om ni har en aning, eller kanske tror ni kan göra en likadan, självklart får ni då betalt för det.

2008-11-28 @ 18:05:37 Permalink Tous les jours Kommentarer (0) Trackbacks ()


Julklappstips

Jag tackar Anna för tipset jag fick på mitt förrförra inlägg om vantar med 1UP från Super Mario på. Så här kommer länken. För de här vill jag verkligen ha, funderar starkt på att beställa dem nu på sekunden för de finns i lager.

Tipsar samtidigt om hela sidan http://www.indiehands.se/, finns jättemånga fina vantar/armvärmare/halvvantar. (Du hittar även smycken med mera på sidan.) Så titta in.

Geeks are cool, become one!
2008-11-28 @ 15:49:48 Permalink Tous les jours Kommentarer (1) Trackbacks ()


Tillägg

Hej

Jag kom på ett tillägg till min önskelista. En förstorningsspegel. Ni vet en sån där extrem som man typ sätter på badrumsspegeln och kan se varenda liten pormask i. Sån vill jag ha,. Calle hade en sån i sitt badrum eller antar det var mammas hans men men ... och det var en skrämmande syn. I den sekund visste jag att jag ville ha en.

Tack och hej, leverpastej
2008-11-28 @ 15:39:20 Permalink Tous les jours Kommentarer (0) Trackbacks ()


Pimp my wall Super Mario style

I´m in love, with Bytelove. Hereyeh hereyeah, kläder/leksaker med mera för nördar, gamers och wow-geeks. Helt underbart när/om man är totalt sålt på att vara geek as hell.

Ni vet att jag snackade om hur coolt det skulle va att pimpa lägenheten med streckkod. Den idén blir totalt ägd av det här. Pimp my wall Super Mario. Frågan är bara om jag vill ha gamla hederliga 8-bitars eller New Super Mario. (klicka på bilderna för att kolla pris och liknande tråkigheter).

2008-11-28 @ 14:31:28 Permalink Tous les jours Kommentarer (3) Trackbacks ()


The man who broke a dragons heart

Idag så gick jag och Emil, GICK, hela vägen till posten för att hämta mitt paket med böckerna jag berättat om i tidigare inlägg. Det var ungefär en halvmil dit vilket gick ganska lätt, men på tillbakavägen fick jag släppa på ett paket med böcker plus lite strunt jag köpte på Willys när vi ändå var där borta. Så lite tyngre blev det allt.

Men i alla fall så var jag inte säker på vilket förlag det var jag skulle få böckerna ifrån men märkte snabbt att de var just de böcker jag längtat efter, från Ordfront. Nedan får ni se en bild på de olika böckerna/albumen som jag i framtiden skall läsa och recensera (inte alla men ett utval) Så stay tuned så kommer ni snart få reda på om de är värda att läsa.
Galaga vol 92 och 93 kom med och Galago volym 94 kommer även att levereras senare då den ännu inte släppts. Serier är alltid kul att läsa när man inte orkar plöja böcker. Det som var spännade att se var From the Shadow of the Northern Lights som är den första helt och hållet engelska analogin med svenska alternativa serier.

Nästan sist vill jag bara säga: tackar Ordfront

På tal om serier så hittade jag även en underbar blogg som jag absolut tycker ni skall kolla in, hennes namn är Jonna Björnstjerna och namnet på bloggen detsamma. Undantaget den där bokstaven som ingen utanför norden känner igen. Så lägger man bara till ett dot com på slutet så har man hittat till hennes härliga serier och illustrationer.

Klicka er in och läs, eller gör det till en utmaning och leta er dit utifrån min förklaring av adressen. http://www.jonnabjornstjerna.com
2008-11-28 @ 02:04:31 Permalink Tous les jours Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ännu vaken och kär i ny önskning

Inte somnat än tyvärr. Kom ju på att mina dvdspelare strejkar (både datorn och den vanliga) så kan inte se Anastasia *ledsen min*

Men hittade en dyr önskning till min lista.

Sequin Floral Scroll Head Wrap

Jewel tones of amethyst and aubergine meld together in this beautiful floral accent piece.


Bara priset som spökar i mina drömmar; $100. Ursch och blä och fy. Men så är den designat av Mischa Barton och Stacey Lapidus också så vad annat kan man förvänta sig?

Vet ni någon annan som säljer liknande håband/huvudband (va de nu heter på svenska) så länka gärna så jag kan skaffa ett till mig själv i julklapp. <3
2008-11-27 @ 00:21:56 Permalink Tous les jours Kommentarer (0) Trackbacks ()


För trött för ett fuck

Jag ber så mycket om ursäkt. Idag är jag så trött att det inte är sant. Därför kommer det här inlägget bli ganska kort.

Jag var i Etelhem och Linde idag, jobbade och lekte sekreterare, kom för övrigt fram till att det jobbet skulle passa mig perfekt .

Blev även kallad fitta som knullar runt av min kära syster efter hon knuffat ut mig i snön i bara strumpor och med ett meddelande om att jag behöver aldrig mer visa mig hemma hos vår familj för jag hade minsann inget där att göra. Det var tröttsam, jag gillar inte när folk bestämmer sig för att gnälla/skrika på mig.

Jag har just ätit mat - potatisgrattäng med vitlök och örter och nu tänkte jag gotta mig med godis här i sängen och se på Anastasia, jag älskar den filmen och trodde jag hade tappat bort den för evigt men fanns visst hemma i lillebrors gamla rum - han hade lyckas plocka på sig ett antal dvd:er där.

Så ha en härlig kväll/natt och så skriver jag imorgon.
Sleept tight and don´t let the bed bugs bite

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Texten på UM inte publicerad än. Erik vill lägga upp den på söndag, då den handlar om skyltsöndag så vi får se hur det blir
2008-11-26 @ 23:12:04 Permalink Tous les jours Kommentarer (0) Trackbacks ()


I wish I had a rabbit in a hat with a bat

Hello

I wish I was little bit taller,
I wish I was a baller
I wish I had a girl who looked good
I would call her
I wish I had a rabbit in a hat with a bat
and a '64 ImpalaNu har jag lagt upp texten i systemet så den kan publiceras - mitt recept. Publiceras nån dag snart, då länkar jag.
2008-11-26 @ 03:10:13 Permalink Tous les jours Kommentarer (0) Trackbacks ()


Analys av Jillie

Hejsan på er alla

En av mina nya bekanter genom facebook bestämde sig för att göra ett test på mig för att se vad för sorts person jag är. Jag fick två stycken jpeg filer med olika färger och skulle rangordna dem. Utifrån de svar jag gav så skapade han en profil av mig.

Killen är inte svensk så därför får ni svaren jag fick på engelska. Om någon har problem med att förstå så kan ni bara ställa en fråga som kommentar. (Då det är skrivet slarvigt på msn så kan det vara lite stavfel, grammatikfel med mera. Men jag tror nog ni förstår ändå).

Först och främst så var det lite information angående min levnadssituation:

Having difficulty in making progress your activities lead to problems and uncertainties, making you tense and irritable. despite the attempt to conceal impulsiveness.

Sen lite om vad som orsakar min stress:

Has lost the resilience and strength of will necessary to contend with existing difficulties, which appear to you as deliberate opposition.

Stands you ground, but is subjected to intolerabel pressure.

Needs cooperation and emotional fulfillment and feels that, in their absence, there is nothing you can do to improve the current situation. Wants to 'get away from it all'

Circumstances force you to compromise and to forgo some pleasures for the time being. Capable of achieving physical satisfaction through sexual activity.

Vad jag vill uppnå:

Wants interesting and exciting things to happen. Able to make yourself well-liked by your obvious interest and by the very openness of your charm. Over-imaginative and given to fantasy or day-dreaming.

Mina problem 1 & 2:


Nr 1. Anxiety and a restless dissatisfaction, either with circumstances or with unfulfilled emotional requirements, have produced considerable stress. You try to escape into an idealized atmosphere of sympathy and understanding, or into a substitute environment of estheticism and beauty.

Nr 2. The tensions induced by trying to cope with conditions which are really beyond your capabilities, or reserves of strength, have led to considerable anxiety and a sense of personal (but unadmitted) inadequacy. your attempts to escape into a substitute world in which things are more nearly as you desires them to be.

------------------------------------------------

Ganska intressant att se hur man kan analysera en människa bara genom vilken ordning man väljer att rangordna färger. Jag uppskattade det till att ungefär 80% av det han skrev stämmer.

Det blev bara bekräftat att jag vill härifrån och rymmer in i vackrare världar för att komma undan. Och att jag tar på mig att lösa problem jag inte kan göra någonting åt. Det stämmer verkligen.

Kan skall gå och spå mig och se om hon/han kan få fram något om mig jag inte redan visste.

En välupplyst Jillie tackar för en uppmärksamhet.
2008-11-26 @ 00:11:18 Permalink Tous les jours Kommentarer (0) Trackbacks ()


Pimp my wall

OMG, OMG, OMG - Jag vill ha NU, finns säkert mycket billigare sätt men fatta att pimpa sin vägg över sängen med en streckkod? Kolla in
Dock väldans dyrt, måste finnas ett sätt att typ göra det själv. Jag är estet ut i fingertopparna för bövulen :P
Det lättaste är förmodligen att låna en overhead av skolan. Vilket jag redan planerat, och gud va bra att jag kom ihåg det nu. Jag jobbar ju inte så jag har all tid i världen att pimpa min lägenhet.

Fast då blir frågan om jag vill ha streckkod som ovan (erkänn, det är häftigt) eller min ursprungsidé. Ett träd som är längst bor på långsidan i stora rummet, precis bakom mig här jag sitter, och med grenar som går ut över hela vägen.

Får se vad det blir, får besöka skolan någon dag och fråga Tina om jag får låna den, utan en overhead blir det nämligen väldans svårt.

(Jag har choklad föresten, apelsinkrokant. Och en chips påse, 1/5 kilo. Det räcker en stund)
2008-11-25 @ 21:36:45 Permalink Tous les jours Kommentarer (0) Trackbacks ()


Saffransmuffins med Ahlgrens bilar på sidan om

Tittade på avin jag fick hemskickat för pokersetet. Det kommer ju inte förens imorgon så ... var inte värt att gå dit. Istället har jag skrivit ihop ett recept på saffransmuffins som snart skall publiceras på UM, som vanligt så skickar jag länk senare.

Föresten, när jag tjatat om julklappar de senaste inläggen kan jag ju tipsa om en sak som är bra att ha nu. Om ni skall köpa julklappar på typ ... bokus, cdon, dustin, ginza med flera. Så kan ni tjäna in en hel del på att handla genom den här sidan plus i kassan, där får man lite rabatt med mera från olika företag. Det är självklart helt gratis, och kan ju i alla fall vara värt att kolla igenom.

Skall i alla fall jag göra, lär ju bli en del cd-skivor och filmer till syskonen (shyyyy, ni såg inte det här :P)

Kolla till vänter - de har ni förmodligen redan gjort men ändå - jag tycker det börjar gå för långt. Det har med Ahlgrens bilar. Räcker de inte med typ fyra olika sorter redan?
2008-11-25 @ 21:06:35 Permalink Tous les jours Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nehe ...

Gick visst inte, företagscentret stänger om 5min.

Jag tar en promenad till Wisborg i alla fall. Skriver senare.
2008-11-25 @ 17:56:01 Permalink Tous les jours Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hämta ut paket

Trist att jag måste ta mig både till Ica Wisborg och posten företagscenter (som självklart ligger  princip i varsin ände av stan) för att hämta ett gratis pokerset som Erik skall få i julklapp av mig. Det var en "present" från gratisbio, man blir medlem på unibet, får 150kr att spela för att ett pokerset utskickat, ingen frakt eller något och kostar annars 900kr. Tycker jag var ganska bra :D

Något ni är intresserade av? Alltid en rolig julklapp till en killkompis om inte annat (jag diskriminerar och säger att det bara är killar som spelar poker nu) Om ni tycker det verkar intressant så börja med att bli medlem på gratisbio.se , sen går ni in på rubriken poäng, väljer click i rullgardinen och klickar er till .. sida 5 har jag för mig så står det precis hur du gör. Om ni får problem med något under vägen så är det bara att skicka en kommentar så hjälper jag er.

Men tillbaka till uthämtande av paket, på posten skall jag hämta ett paket med recentionsexemplar av lite böcker jag skall recensera (ibland äger det att vara skribent), har inte koll på vilka det är så jag skriver senare om jag lyckas ta mig dit)

God bless
2008-11-25 @ 17:48:59 Permalink Tous les jours Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tillägg på önskelistan

Tillägg på önskelistan

Antingen Supermodell för en dag, eller lyxmodell för en dag. Kan inte bestämma mig för om 1000kr extra är värt det för 10 extra foton. Tror inte det, och då är nog lyxmodell det jag vill ha mest. Hatar att jag själv är fotograf och funderar på det här.

I stil men makeovern jag önskade mig alltså. Här ingår även makeup så kanske vore bättre med den här? Men mycket dyrare också.

Julklappstips

När jag nu sitter och skriker om vad jag vill ha så skall jag även
 passa på att tipsa om en bra sida (skall försöka göra detta till en
något återkommande grej, om ni vet någon härlig hemsida får ni
gärna tipsa mig så kan jag ha med den på bloggen)

Här har vi något personligt, rolig, upprörande, sött ... det kan vara
precis vad du vill. Den perfekta julklappen, du kan totalt utforma dina
egna kläder, antingen till dig själv eller till en vän. Killar och tjejer
med humor kommer verkligen älska nåt härifrån (i alla fall om de
har samma sorts humor/smak som jag).

T-shirtar, underkläder, linnen med mera med aphärliga tryck :D
------------------>/Over and out for now - återkommer snart med fler önskningar och överaskningar (liten spoiler, tävling på g)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Nu text uppe på ungdomar.se
Från jul till mode - en spännande resa är titeln denna gång och handlar om Taylor Momsen. Du känner förmodligen igen henne. Säger Spykids, We Were Soldiers, Grinchen, Gossip Girl med flera dig något?

Intresserad? Klicka då på länken och gå in och läs.
2008-11-25 @ 14:53:13 Permalink Publicerat Kommentarer (0) Trackbacks ()


Önskelista - se och ge

Tror ni man kan ha solglasögon på vintern? För annars får jag nog ta och skaffa mig läsglasögon. Se bilden och håll med om ett det ser helt okej ut. Enda sättet jag kan få håret att se normalt ut i den här längden (nu är bilder 6 mån gammal men jag har samma hårlängd nu)

Jag tänkte föresten börja klurra på min önskelista inför julen. Inte haft någon sen jag var 11. Så nedan följer första utkastet. Känn er gärna manade att ge mig något av det i julklapp :D

*Make Up Makeover Deluxe - Vill jag verkligen, VERKLIGEN ha, ska ni ge mig någon så ger det till det här tillsammans med lite smink alternativt presentkort på Make Up Store.
*Chokladfontän - Hur grymt skulle det inte va att själv kunna göra chokladdoppat godis
*Shotglas av polka - behöver ingen förklaring, de är grymma helt enkelt.
*Något sorts bra-hy paket med massa hudkrämer, ansiktsmasker med mera. Jag har blivit väldigt medveten om att min hy helt plötsligt.
*SelfShelf - Jag vill också kunna stappla mina böcker på böcker.
*Party Shooter- velat ha en sån här i ungefär två års tid men aldrig blivit av att köpa den, så ge mig.

Nu får det räcka för denna gång och uppdatering kommer snart, som ni kanske märker är många av önskningarna hitills från Coolstuff och jag måste tillägga att de äger och alla som inte sett till den sidan innan verkligen borde besöka den. De har helt otroligt roliga saker där. http://www.coolstuff.seDen här vill jag inte ha men den var urcool, kolla in.  Selk´Bag - Sov-, mys- och aktivitetsoverall.

God natt på er, nu skall jag försöka sova.
2008-11-25 @ 02:54:10 Permalink Tous les jours Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tomtluve Jillie


Ville bara skriva och säga hej innan jag och Erik påbörjar vår tevespelskväll med massa onyttigheter.

Föresten, jag fixade en julig bild på mig själv. Se och njut.


Föresten, minns ni knapp.nu? Där du kan göra dina egna knappar för bara 10kr/styck? Jag ramlade över den sidan efter jag sett på knappnytt (jag är lite efter och hade inte sett nya avsnitten än.

Så tänkte göra lite reklam för dem, för verkar som många glömt bort den här hemsidan som var så otroligt populärt för ett par år sen. Beställ knappar/pins med ditt eget motiv! 10kr/st
2008-11-24 @ 20:16:28 Permalink Tous les jours Kommentarer (0) Trackbacks ()


Julstämning i november

Någon som har en tomteluva? Jag skall fota mig själv i en för
att använda till redaktionskollaget vi gör varje år.

Så om ni har någon, vet någon som har en, vet någon affär som
inte skulle kunna hindra mig från att sätta på mig den på huvudet
och sen klicka på avtryckaren, och det är i närheten (på) Gotland
så skriv en rad.

Jingle bells, jingle bells
Jingle all the way,
Oh what fun it is to ride
In a one-horse open sleigh,

O Jingle bells, jingle bells
Jingle all the way,
Oh what fun it is to ride
In a one-horse open sleigh.
2008-11-24 @ 15:05:28 Permalink Tous les jours Kommentarer (1) Trackbacks ()


Insomnia lll

Så var vi inne på tredje inläggen i Jillies sömnlöshet. Jag har fått en lysande idé. Och ni skall hjälpa mig.

I min snönatt så har jag suttit och sett på American Pie - Naked Mile, och nu är det så att vi skall anordna ett underwear party, ni vet som festerna där alla skall ha typ pyjamas med mera, men nu gäller det underkläder. Hur många är på?

Undra om man kan få Hamnplan 5 eller liknande krog att ha sånt tema. Eller kanske Klubb Kaka. Eller så får vi helt enkelt anordna det själva eller hur?

Ni vill vara med, så enkelt är det bara. Skriv upp ert medhåll genom att skicka en kommentar, och tipsa era kompisar om det så de också skriver upp sig. Kom ihåg att antingen skriva mail eller bloggadress så vi kan vidarbefodra när det är tillräcklig många som skrivit upp sig och vi kan hålla festen. Alla sätt att få ut meddelandet är tillåtna

Själv skall jag kontakta de som håller i Klubb Kaka och se vad vi kan anordna tillsammans.

Så kom igen, skriv upp er och var med på deceniets fest!

(två timmar till jag skall vakna)
2008-11-24 @ 05:22:57 Permalink Tous les jours Kommentarer (1) Trackbacks ()


Insomnia ll

Nu har det gått lite mer än en timme. Men tror ni jag sover än? Nope. Ännu vaken och de börjar kännas som det nästan skulle vara värt att inte sova alls istället. Men jag vet att det är dumt.

Chokladen är inte slut än. Baby har sluutat äta av den och sover nu istället.
2008-11-24 @ 04:47:36 Permalink Tous les jours Kommentarer (0) Trackbacks ()


Insomnia

Insomnia. Jag kan inte sova, eller har inte direkt försökt men i alla fall. Klockan är halv fyra och jag skall upp om 4 timmar. Det är ganska tråkigt.

Föresten så måste jag rekomendera en serie jag börjat följa - eller förra veckan men men - True Blood. Helt underbar vampyrserie baserad på en helt underbar bok. Se den! Ni kan kolla youtube för smakprov eller hela avsnitt på canal +.

God natt, nu skall jag krypa ner och försöka att inte återkomma till datorn.
2008-11-24 @ 03:40:46 Permalink Tous les jours Kommentarer (0) Trackbacks ()


Chokladätande katt

Min katt äter upp mina kakor - Orange flarn heter de. Med choklad. Jag blir ledsen. Kan inte hindra henne utan att äta upp alla. Så nu försöker jag med det. Har ni några andra tips?
2008-11-24 @ 02:44:30 Permalink Tous les jours Kommentarer (2) Trackbacks ()


Art of Jesus - smyckesdesign

Jag snubblade över en helt underbar hemsida/blogg just nu som jag verkligen tycker ni skall kolla in.

I bloggen säljer två stycken gymnasietjejer egentillverkade armband. Smyckena kostar ungefär mellan 40-100kr och har härliga berlocker och fina färger. Det jag gillar mest är att man har sån stor valfrihet. Man kan välja berocker med mera själv.

Helt enkelt perfekta julklappen, och inte bara för den du ger bort det till utan även för dig själv. För varje sålt smycke så skänker tjejerna 2 kronor till Röda Korset vilket gör att du kan få gott samvete på två olika håll samtidigt. Sånt gillar vi här hos mig alltid.

Tjejerna står själva för frakten och de skickas samma dag som de får betalningen. Adressen är http://artofjesus.blogg.se och ni kommer nästan garanterat hitta någonting ni gillar.

Spillevinken och numera "modegurun" Jillie
bugar och bockar för er uppmärksamhet

2008-11-23 @ 23:00:54 Permalink Tous les jours Kommentarer (1) Trackbacks ()


Det blåser i knutarna

Det snöar ute - liten upplysning till er som inte varit ute idag - och det blåser. Inte lite heller, utan nästan i stil med storm.

Mutade Erik med ett ciggpaket för att köra mig ner till innerstan och Minna, hon behövde hjälp med en fotografering. Men inte fick hon så mycket hjäp, kameran hon använde var värdelös och gjorde bilderna jättefula och blixtrande. Temat fvar dödssynder så jag har fyra av dem skriva på kroppen. En av dem ser ni här under. #3 Vällust (otukt eller begär) - luxuria.

2008-11-23 @ 22:28:46 Permalink Tous les jours Kommentarer (1) Trackbacks ()


Snöstormar och försenade fotograferingarJillie, snart i ert blickfång
2008-11-23 @ 17:51:25 Permalink Tous les jours Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tv-spel och bussåkande

Det är för sent för att skriva ett blogginlägg nu egentligen, i alla fall för mig. Jag måste sova så jag orkar gå upp imorgon.

Under tiden får ni nattugglor roa er med en rolig bild på Mario från min halv kvälls tv-spelsstund med Calle så får ni klok uppdatering imorgon kväll när jag kommit in till stan igen.
(Jag har kidnappat ett Nintendo 64 från min bror)

Föresten, jag hade världens sämsta bussresa in till stan från Etelhem. Ett gäng tonårskillar på väg till fest i stan, i jakt på kvällens fylla. Självklart askalas allihopa redan på vägen in.

De fick chaffören att stanna för pisspaus, skrek för fulla halsar, drack öl som stank i hela bussen. Så frt jag kom in kände jag lukten. Då satt de ändå längst bak. Till slut skrek chaffören till dem i högtalaren att "nu för ni allt hålla käften där bak", det var det enda komiska i situationen. Snälla tänk på andra när ni sitter på bussen, tåget, flyget, pendeln, båten eller vart som där andra människor vistat. (Egentligen skall väl inte jag säga så mycket. Vi röjde Paris tunnelbana i våras :P)

Lilla minitanten i ettan på Gråbo bugar och bockar för alla nya läsare jag fått.
Hoppas ni får valuta för tiden - och kom ihåg att kommentera. Ni är välkomna att föreslå ämnen på texter ni vill läsa, kan vara allt ifrån vad en krona är värd i Tjeckien till vem Mario egentligen är. Jag lovar att försöka tillfredsställa de flesta önskemålen.

Sleep tight and don´t let the bedbugs bite
2008-11-23 @ 03:03:04 Permalink Tous les jours Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag ser det ...

SNÖAR

Jag ser det snöar, jag ser det snöar. Det var väl roligt - och kallt.

Hej då
2008-11-22 @ 10:04:50 Permalink Tous les jours Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vilseledande nattsamtal och utebliven utekväll

Vem ringer mig mitt i natten? Fick samtal 01.37 - från ett nummer jag inte känner igen. Vad vill random folk mig i natten?

Imorgon skall jag hem till Etelhem och städa. Men självklart så går det ingen stadsbuss ner till busstationen. Så jag måste i princip gå ner eller åka 2 timmar senare. Jag tror jag väljer den senare bussen. Känner inte för att gå i kylan som börjar ta över vår värld.

Jag gillar inte att bli väckt miss i nassen utan anledning - cry, cry, cry -

Bilden är gjord av ... sry, kommer inte ihåg namnet ... men en användare på um som gillade att göra sådana här små roliga bilder efter en beskrivning av personen i fråga. Jag är då den som sitter och skriker om beskvier. 
2008-11-22 @ 02:27:13 Permalink Tous les jours Kommentarer (0) Trackbacks ()


Rolig utekväll eller hemmasittarnattmedförmycketfritidochsmärta?

Någon har sex i lägenheten ovanför min, rättvisan fördelas visst inte rättvist i det här avlånga landet som inte liknar en stövel.

Nu försöker jag faktiskt luska ut vad man skall göra ikväll, så om du läser det här snarast och vet något kul som händer, tveka då inte på att skriva en kort rad eller ringa en signal.
2008-11-21 @ 21:15:17 Permalink Tous les jours Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fnassiga läppar och betalade räkningar

Fnassiga läppar har jag idag - och en ny revolutionerande rakhyvel. Hämtade ut den på Ica Visborg i morse. Prövade den lite snabbt, verkar apbra. Men känner inte direkt för att kasta ut multum med pengar på det. (Som abonnent får du 5 st refills med rakblad, tvål och lotion var 4:e månad. Pris per refill är 42 kr. Endast 18 kr tillkommer för porto och expedition per försändelse). Så för mig räcker det med provpaketet jag beställde. 39 kronor, värsta fyndet. Och har redan avbeställt fortsatt abonnemang. I framtiden är det åter igen engångsrakhyvlar från öb för 15 kronor som gäller. Jag lever i billighetsskitens land.

Tanden gör ännu ont, och när jag spottar är salivet blodblandat. Borde faktiskt lägga ner snart, över ett dygn sen tanden försvann ju. Surt sa räven och blödde lite mer.

Jag funderar i alla fall på att åka buss en gång till idag, förflytta mig till Signalen och köpa en tonfisksallad med massor av Rhode Island dressing -Mmmmmmmm, va gott -
2008-11-21 @ 14:13:42 Permalink Tous les jours Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hur får man en kvarn att sluta mala?

Det gör ont, så ont. Och inte vanligt ont heller utan någon sorts molande värk som jag inte vet hur jag skall få bort. Voltaren hjälper inte - Aj *snyft*
2008-11-20 @ 15:48:28 Permalink Tous les jours Kommentarer (0) Trackbacks ()


I paint self-portraits because I am so often alone, because I am the person I know best - Frida Kahlo

Jag blöder, som fan. Två utdragna tänder resulterar ofta i det. Så tänk er en liten tjej med skräck i ögonen och bomull i munnen. - det är jag just nu. Livrädd för hur ont det kommer göra när bedövningen släpper. Än så länge skrivs detta i bedövningsdimma och jag har svalt en Voltaren redan, förebyggande ni vet.

Men något muntrade totalt upp min dag i alla fall, posten damp just ner. Där låg det ett paket/brev. Jag blev väldans förundrad, jag får aldrig klok post utan bara reklam och räkningar, fram tills jag såg post-it lappen det stod UMIT på. Jag hoppade runt lite lyckligt. Starfighter, Kenny Starfigher. Recensionsexemplaret av Kenny Starfighter har kommit.

Tack så mycket. Nu har jag något att sysselsätta mig några timmar med. Sen skall en rec skrivas. De skall bli skönt att ha en sysselsättning.

Föresten, för er som inte har koll så kommer Kenny Begins 30 januari 2009 - Äkta lycka
2008-11-20 @ 10:19:46 Permalink Tous les jours Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nostalgitripp

Jag har suttit och upprepat Oh my god för mig själv någon minut nu. Som vissa kanske vet så vek jag för grupptrycket och reggade mig i går på Facebook (för er som inte har koll på vad det handlar om, kolla INTE upp det. Det är helvetet på jorden)

Men en intressant sak hände mig just nu, på just facebook. Jag fick mail, av min gamla högstadielärare! Av en av mina minneslärare (Ni vet det de säger om att man kommer minnas ungefär 3 stycken av sina lärare när man blir vuxen. Anna är en av mina <3)

Vi sågs vid macken i Hemse idag, men ingen hälsade. Hon visste inte säkert om det var jag, jag visste inte säkert om hon skulle minnas mig och ville inte hamna i någon pinsam situation. Men nu mailade hon mig då hon hittat mig på facebook för att be om ursäkt för sitt "ouppfostrade beetende" - Jag log.

Lärare borde maila sina gamla elever lite oftare
Maila en elev - framtvinga ett leende
2008-11-20 @ 02:08:09 Permalink Tous les jours Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bortglömd cykel vid änden av G-land

Min cykel står fortfarande vid hamnterminalen, gjort sedan den sista oktober- långtidsparkering is teh shit
Lathet är inte teh shit
2008-11-20 @ 01:43:43 Permalink Tous les jours Kommentarer (0) Trackbacks ()


Shitpissfuckcuntcocksuckermotherfruckerandtits

Shitpissfuckcuntcocksuckermotherfruckerandtits

Jag har insett att jag kan inte vara kvar här. Det går, går, går, går, går, bara inte. Jag måste iväg. Ut och flyga, backpacka, flytta, plugga, uppleva saker, se världen genom ett par ögon som inte är invana med Sveriges tråkerier.

Jag måste helt enkelt bara. Alla andra verkar göra något med sitt liv, de reser, de flyttar iväg från vår lilla (o)trygga ö, jobbar, pluggar och gör allt jag vill göra. Och vad gör jag? Sitter i en liten etta på Gråbo med katt och råttor utan framtidsutsikter. Har just sagt upp mig från det enda som höll mig fast här på riktigt och funderar ändå på att börja plugga konst till våren, på Gotland. Men det räcker inte, jag måste härifrån. Om även bara för ett litet tag.


Nu får det vara nog, jag skall iväg. Emil flyttar till Prag i Augusti 2009, om jag inte bestämt vad jag skall göra tills dess så flyttar jag med. Prag here I come. Lite förändring och livserfarenheter.

Om ni känner till något ställe jag kan dra till under tiden så uppskattas tips. Gärna där det går att skaffa jobb också, vad kvittar.

På fredag (lördag om de passar andra bättre) är det jag som skall ut och festa på krogen - obligatorisk närvaro. Bara att skriva upp er genom att skriva en kommentar. Glöm inte att skriva ert namn och mail så återkommer jag med plan för kvällen. Du måste bo på Gotland eller ha möjlighet att ta dig hit.(På tal om ingenting så skall jag dra ut en tand 08.30 imorgon.
Jag är rädd - Krama mig.)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Min nya artikel är publicerad - titta gärna in och läs om ni vill höra om vad som hände på erotikmässan eller helt enkelt är intresserade av att se snygga brudar halvnakna på bild.
http://ungdomar.se/text.php?text=925
2008-11-20 @ 01:01:18 Permalink Publicerat Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tapping the Well of Idiocracy


Nu skall jag droppa lite kunskap på er alla. Jag och Calle snubblade över något av ytterst stor betydelse i vårt letande efter den perfekta definitionen på det svenska ordet "Lagom" (Se fotnot vid onyttigt mycket fritid*).

Den bästa hemsidan någonsin var vad vi hittade - Glöm Wikipdia, glöm susning.nu, glöm nationalencyklopedin. Här har vi Wikiality "The Truthiness Encyclopedia" . Styr kossan hitåt nästa gång ett skolarbete sitter och skriker i bakgrunden så kommer du garanterat ha den roligaste uppsatsen i klassen.

Här kommer Calles definition av hemsidan: "Wikiality är till Wikipedia vad Amerikansk politisk mentalitet är för demokrati. En sängkammarfars bland dramatenuppsättningar eller en katt bland hermelinerna. Amerikans media har hittat oss och visar sitt smått galna ansikte från sin baksida."

Vi fortsätte och sökte eftter USA, this is what we found: ATTENTION: This Page is for Real Americans™ ONLY If you are not a Real American™, pack your bags and report to GITMO.

Definition av GITMO; Guantanamo Bay = "Gitmo is a special place where people who believe the wrong things go to clear their heads or just relax and not think"

Besök alltså http://www.wikiality.com and
stay tuned for more interesting facs from the world of nothingism

.*Här efter följer utdraget om det svenska ordet lagom:

Lagom – an example of the Swedish language Definition of “lagom”: Not too much nor too little, not perfect nor average. This word only exist in the Swedish language, and it is the definition of the Swedish mentality. Let us put it into a sentence.
Q:** “ How often do you have sex?”
A:*** “Lagom often.”
Q:“ Are the orgasms good?”
 A: “They are lagom good.”.
These answers doesn’t really tell you anything, except that there is nothing to complain about, from the asked persons view. He or she doesn’t have too much sex nor do they have to little either. The orgasms are not bad but they are not too good. The frequency of sexual intercourse and the quality of the orgasms is all so lagom from the perspective of the Swedish society. If the general Swede has sex two times a week and you have it six times a week you don’t have a lagom amount of sex. This means you have to stop having sex that often or get every other Swede to fornicate tree times as often as they do now. Since it would take a lot of your time to get everybody else to get laid your sex frequency would at ones become lagom once more. Better then to stop having sex so often. But be careful so you don’t have sex an average amount of time because this is not lagom - it´s too lagom, and if something is too anything then it’s not lagom.

För de inte så intelligenta där ute så följer här lite förkortningsförklaringar
 **Q Question
***A Answer


2008-11-13 @ 01:18:13 Permalink Tous les jours Kommentarer (0) Trackbacks ()


Skamlös reklam volym 3

Här kommer volym 3 av Skamlös reklam, nu är det nog snart slut tänker ni eller hur. Jag lovar, det skall inte bli så mycket mer.

Detta är faktiskt den sida jag gillar bäst hitills, förutom gratisgodis då, där man får GODIS, det äger ju faktiskt. Men nu gäller det gratismode, den sida jag hittat som har bäst utbetalning, där man på gratisbio får 700kr för 2000 poäng, får man här istället 1000kr. Mycket bra tycker jag, som alltid - Gratis är bäst

 Blir ni medlemmar genom min länk så får ni 50 poäng i "startpresent"  vilket innebär att man inte behöver börja från noll.

Man får sin utbetalning i presentkort, som gäller i princip hur många affärer som helst. Nedan har ni en liten bild på vilka man kan välja mellan. Lite liten bild, men ni förstår nog i alla fall.


Alla som numera hatar mig för att jag är spammande skamlös reklamare, ta det lugnt. Ni behöver inte bli medlemmar om ni inte vill - och jag älskar er ändå. Nu skall jag röra mig till affären och köpa lite godis hade jag tänkt.
2008-11-10 @ 20:14:36 Permalink Tous les jours Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kiwiskal och spagettiringar


Hejsan på alla er där ute. Jag har gett mig fan på att jag skall gå på bio, så lyssna på min skamlösa reklam och gå in på länken i inläggen under. Idag har jag gjort ... tralalallalalalalla .... ingenting alls, som vanligt har jag inte lämnat lägenheten än.
Dem här byxorna vill jag jättejättejättegärna ha. Ge mig :D


(Bilden är på byxorna jag vill ha mest av alla byxor just nu)

Men jag vaknade upp bredvid Erik, det var ganska bra det med :D Baby är galen som vanligt och försöker riva mina persienner. Hon lyssnar ju aldrig på mig men Erik kan hon minsann lyssna på ... förstår inte varför. Fast sen är det förstås mig hon tyr sig till istället. Det är väl ungefär som föräldrarskap. Det måste alltid finnas en ond och en god förälder. Jag har blivit den goda, som man aldrig lyssnar på för hon vet att jag inte följer upp på det om hon inte slutar. Får börja stänga in henne i duschen om det här fortsätter :P.

Jag kommer med vidare uppdatering senare idag, har ju faktiskt lovat att uppdatera er om helikopterflygningen vilket jag inte gjort än. Förlåt, hade sån extrem huvudvärk igår.

För att sova bekvämt i en sotr säng behöver man vara minst två personer + en liten katt


2008-11-10 @ 14:57:12 Permalink Tous les jours Kommentarer (0) Trackbacks ()


Skamlös reklam volym 2

När vi ännu är inne på ämnet skamlös reklam så kan jag väl propagandera lite för gratisbio.se också.

Blir man medlem "själv" eller vad man skall säga så får man 50 poäng i välkomspremie, och om man istället anger jasasia (aka mig) som värvare när man blir medlem får man istället 75 poäng. Alltså 25 poäng extra. För att få en biobiljett behöver man samla 400poäng för att få en gratis biobiljett. Vilket faktiskt inte är så svårt, alltså att samla ihop de poängen. Man trycker på lite länkar, man gnäller lite på vänner och blir stämplad som pantat och sen går man på bio. Om de nu går några bra filmer här på den lilla ön.

Och jag som är galen i bio men aldrig har råd att gå tyckte att det verkade perfekt. Så lyssna nu på mer skamlös reklam från trollet på ön med de många rosornas och bli medlem på http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=89927

Jag var för lat för att leta upp en banner på sidan. Otroligt svårt att hitta märkte jag under mitt sökande.

Nu skall en febrig Jillie gå och möta upp Sötis Erik som skall komma förbi så här mitt i natten (han har för övrigt blivit medlem på http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=89927 för att va snäll mot mig, lovade honom att om han tjänar ihop till en biljett och jag en skall vi gå tillsammans. Vi kan mass-gå-på-bio tillsammans om ni blir medlemmar :D)

Sensmoralen i dag (natt) är : Bio är bäst när det är gratis och feber suger

2008-11-10 @ 00:41:29 Permalink Tous les jours Kommentarer (0) Trackbacks ()


Skamlös reklam

Här kommer lite skamlös reklam :D Jag gillar godis, du gillar godis, vi gillar alla godis. De är ganska lamt och egentligen inte värt det, men det är gratis godis i alla fall.

Beställd hem en beställning en gång faktiskt, då på 11 godisar som var insamlade. Det var gott. Denna gång tänkte jag vänta tills jag är uppe på typ ... 50 stycken eller något så det blir gott och glatt i min lilla lägenhet.

Så lyssna på allt ni ser skrivet och gå in och samla lite godis och hata mig för den skamlösa reklamen.

(Jag hade bild på godiset jag fick förra gången men jag hittar inte det. Annars hade ni allt blivit sugna va?)

2008-11-09 @ 23:54:02 Permalink Tous les jours Kommentarer (0) Trackbacks ()


SAR; Search and Rescue
Jag vaknade av att telefonen ringde
Mindre än en timme senare : Jillie i överlevnadsdräkt i en helikopter på väg till Fårö

Nu pussar jag på min katt som slöar i min famn.

Vidareutveckling av detta kommer senare när jag är mätt och glad.2008-11-09 @ 16:57:40 Permalink Tous les jours Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ännu en uppdatering i familjen mupps liv


Skall försöka få klar texten om erotikmässan, eller alternativt börja på något litet annat.
Jag har nog ganska säkert bestämt mig för att inte jobba kvar på Uniguide på tal om ingenting, jag mår inte bra av det. Då följer jag hellre ursprungsplanen och åker hem och hjälper till där mot hjälp att betala hyran och så ...

Jag fick ett meddelande på msn av en Erik, som just då kommit hem från jobbet och som kollat in min blogg, som lös upp min dag. Det var så enkelt men ändå "Varför har du inte berättat för mig att du grät", jag tyckte att självklart kan jag inte ringa honom halvtvå på natten storgråtandes, med andningsproblem och ångestattack. Men det tyckte han att jag självkart skall göra. Det värmde - jättemycket.

---------------------------------------------------------

Frozze | VÅGA VÄGRA WOW säger (18:58):
kom hit o ge mej en kram..

©2008 ESTETJÄVEL säger (18:58):

Öhhh?

Frozze | VÅGA VÄGRA WOW säger (18:59):
vadå, får man inte be sin syster om en kram eller?

(Min bror är bra söt ibland ska ni veta, fullt upp med skola och kärleksbekymmer och ändå skriver han en söt rad till mig)

<3
På er där ute som finns för mig (jag har ätit en glass för övrigt, den var god)

Gratis
2008-11-06 @ 19:06:50 Permalink Tous les jours Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tomma ciggpaket och ett smutsigt fönster


Elvis has left the building. (och han försökte tvinga med mig till bussen klockan fem över nio, nej tack svarar jag)


Jag vill måla ord, eller snarare fotografera.
Jag skulle visa upp dem för världen i något sorts kreativt kaos på billiga canvasdukar från ÖB (29.50kr)

Vill du komma och vattna mina blommor?
2008-11-06 @ 09:33:52 Permalink Tous les jours Kommentarer (0) Trackbacks ()


Idag har jag gråtit en himla massa - tack EmilI Jillievärlden så gråter man inte framför andra, det gör man bara inte.
Det är att visa sig svag.
Att visa sig underlägsen.
Att blotta sig.

Man gråter heller inte ensam, för vad är nyttan med det?
 -------------------------------------------------------------------------------------

Men idag har jag gråtit, en jävla massa till och med. Och jag har också skrattat så jag fått ont i magen. Detta lyckas man med genom att Emil kommer på besök.

Vi våldgästade först och främst mitt badkar (bubbelbads-beroendet ni vet) med skum gjort av aloe vera duschkräm, då det gottluktande Barnängen bubbelskummet är slut, vilket resulterar i hår som luktar lite konstigt. Självklart badade vi i badkläder - platonisk vänskap ni vet, inget naket här inte. Där muppade vi oss med min kamera som har vilat på hyllan i hallen i evigheter.

Vi satt oss sen vid datorn och reggade honom på Happypancake.se och raggade brudar, skrämde slag på en kille från Sudret genom att bjuda in honom för att leka lite med mina nyinköpa sexleksaker (detta skedde från min msn, killen tror alltså INTE att han blivit inbjuden av en 20-årig skumtomte, utan istället en 19-årig skumnissa) och såg ljuset i tunneln.

 Efter allt det här så kommer gråtdelen av dagen - vi pratade om ingenting. Allt var faktiskt väldigt tyst av någon konstig anledning. Sen forsade allt ur mig: hur jag hatar att bo ensam, att jag inte har några vänner och att jag skulle kunna krypa in i mig själv som i en bubbla och ingen skulle märka det förens nästa provmjölkning då de skulle lämna arga meddelanden på mitt mobilsvar och sen svära lite över mig och efter det glömma bort allting.

Det gjorde ont, det var för jävligt, jag fick panik och ångestattacker och låg i fosterställning och kunde inte andas. Och genom allt det här satt Emil bara bakom mig och fanns där. Det var skönt, och till slut satt vi där fulla i skratt än en gång och gnällde över hur gamla vi numera är och att hans hår tillsammans med hans icke befintliga dubbelhaka får honom att se ut som ett peddo på bilderna vi tog.

Summan av kardemumman och sensmoralen i bubbelbadet
- det är skönt att nästan dö när man gråter så man inte kan andas
2008-11-06 @ 02:29:40 Permalink Tous les jours Kommentarer (0) Trackbacks ()


Helgen som gick för fort

Så var helgen över, det är till och med tisdag numera så till och med mycket över. Det har varit stressigt, mycket vandrande, väntande och ätande. Det har varit redaktionsmöte, erotikmässa, Uppsalabesök och för många cigg. Men det har också varit trevligt. Utförligare beskrivning av mässan kommer när jag satt mig ner och fått tummen ur arslet att skrivit om den.

Jag har inte varit på jobbet idag fast det var första ringdagen. Istället var jag hos tandläkaren och lagade ett hål. För alla er där ute som lagat ett hål vet att det bara tar kanske 10-15 minuter att göra. Att jag då fick vänta i 25 efter min utsatta tid blev jag jävligt pissed på. Hade Erik med Baby (min och hans katt) väntandes utanför i kylan. Sov hos honom i natt då jag var allt för lat för att gå hem när jag kom med båten igår natt.

Hursomhelst så kunde jag då inte gå till jobbet. Skulle egentligen vara på jobbet 16.00 men hade tiden 14.50 och kom in först 15.15, var klar 15.30, alltså med en halvtimme tills jag skulle vara nere i hamnen och min cykel står ännu vid hamnterminalen så hade varit tvungen att gå. Det tar minst en timme i Jillie-takt och min käft var bedövad tusan. Så jag beslutade mig för att gå hem istället, kändes mer produktivt.

Väl hemma så kollar jag till mina älsklingsråttor, skulle vilja säga att de mår bra men det skulle vara en lögn. Båda är sjuka och jag måste boka tid för avlivning men jag skjuter upp det hela tiden för jag vill inte, verkligen inte.

Jag packade upp mina saker och mindes med ett leende hur Sami skämde ut mig i Stockholm när jag packade upp min rabbit dildo ur väskan. Vi var på Hötorget och jag hittade billiga batterier och bestämde mig för att köpa till rabbiten dåda, men jag visste inte vilket sort. Slutade med att jag var tvungen att ta upp den ur väskan för att kolla. På baksidan stod det bara 3 C, vilket vi inte kunde komma på vad de var för några. Sami får för sig att det var nödvändigt att först sno den av mig, visa upp den för försäljaren och fråga om han visste vilka batterier man behövde till den. Killen skrattade och svarade generat att det visste han minsann inte. Då packar Sami upp den mitt på Hötorget för att se efter, de var otroligt komiskt och jag låg i princip på marken och skrattade. Kanske inte var så mycket jag som blev utskämd utan det att vi generade nog mest personerna runt omkring oss :P, de hela slutade med att vi hittade rätt batterier och försäljaren piggt konstaterade att jag allt skulle vara tillbaka nästa söndag för att köpa fler batterier.

Jag kommer med uppdatering senare så slipper jag tråka ut er med att göra det här långa inlägget längre.

Ha en trevlig tisdagsnatt och sov gott där ute i kalla Sverige

 
2008-11-04 @ 01:16:04 Permalink Tous les jours Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0