<3

Idag spenderas dagen med att lata sig i sängen/soffan och fundera ut hur man kan leva på en baconbaserad kost. För jag vill bara ha bacon med bacon och lite mer bacon on top - det fixade allt fästmannen idag och jag fick ägg och bacon till lunch!

2011-10-28 @ 17:58:19 Permalink Tous les jours Kommentarer (0) Trackbacks ()


Åsikts inlägg

Nu är det ER tur att ha en åsikt, jag håller ju på och muppar runt med designen på bloggen och nu vill jag att ni säger vilket som är bäst, "orginalet" eller "the up ´n coming newcomer"?


OrginaletThe up ´n coming newcomer

Jag har ljusat ner bakgrunden lite och gjort innehållet bredare så jag kan ladda upp större bilder och så ni eventuellt kan se lite bättre vad som händer på bloggen - vad tycker ni?

Nu kräver jag minst 3 svar så bara att skriva en kort kommentar. Kan vara så enkelt som 1 eller 2.

Thank you ´n come again!
(måste föreställas med Apu-röst)
2011-10-28 @ 14:07:07 Permalink Tous les jours Kommentarer (2) Trackbacks ()


Once you kill a cow ...

God kväll. Dagen tillbringades med långkalsonger, en lång dag på Max, lite Unn-häng, bioköande och uthämtande av biobiljetter samt ett nyöppnat Subway. Men det mest intressant är nog utborstandet av mitt hår, det var ett fågelbo med tillhörande nästande fåglar - men inte nog med det, ta en titt här nedanför bara.

SAKNAD


Mamma! Jag saknar dig.


Jag funderar på att våldgästa the lá land tänkte jag. Hälsa på mami och papi och andas lite lantluft som den stadsråtta jag numera är. Sånt men får passa på när man har långledigheten, jag skall även brodera klart mitt broderi var tanken (så här långt har jag kommit hittills, vill ni gissa fortsättningen?)

Och JA! Jag vet att man tydligen är pensionär om man tillbringar sina helgen med att brodera istället för att gå ut och supa skallen i bitar, jag blev upplyst om det förra helgen - så nu skall jag snart kolla upp diverse pensionärsdanser då det börjar bli ett återkommande helgintresse för mig. Go Seniors!

Join me?

2011-10-28 @ 01:45:50 Permalink Tous les jours Kommentarer (3) Trackbacks ()


DOING CONSTRUCTION


FÖRTAPPAD BLOGGDESIGN ERSÄTTS


Med en ny Jillie, nytt innehåll och nytt år så tänkte jag försöka mig på en ny design. För tillfället är mest headern ändrad men jag skall försöka mig på en makeover under min lediga långhelg jag för en gångs skull faktiskt försöker mig på (vanligtvis är jag lite arbetsnarkoman och byter bort mina långledigheter mot jobb och då hinner jag knappt mer än att tvätta, göra mig ett försök på att vräka dammråttorna och leta efter mina udda strumpor på mina lediga dagar.

Men i alla fall, jag hoppas ni har lite tålamod så lovar jag att det blir bättre!
2011-10-27 @ 02:28:38 Permalink Tous les jours Kommentarer (0) Trackbacks ()


<3

Min fästman är världens finaste snickare utan hammare (tidigare chefen stal den, evil chef säger vi) - men han bygger tavlor väldigt bra i alla fall och än så länge får den stå så fint på golvet. Och jag är världens hungrigaste Maxarbetare - gief me food!!!! Helst en flottig baconfries med löjligt mycket bacon.


Imorgon skall jag filmnörda mig på riktigt och köa utanför biografen - yeah!


(Tavlan är 110x70cm från photowall.se och är en egenvalt design
sidan rekommenderas starkt)

2011-10-27 @ 01:03:14 Permalink Tous les jours Kommentarer (0) Trackbacks ()


Godmorgon Sverige! (Comeback 2.0)


KIKABUUUUUUUUUUU!


Godegud, det är ju nästan flera år sedan sist - jag har gått ner mig, fått heltidsjobb, tappat all kreativitet och ruttnat bort i tråkighet. Nej men ärligt så har jag mest känt att mitt liv inte varit tillräckligt intressant att skriva om, men vafan - innan jag slutade blogga var jag arbetslös och skrev om att köpa cigg, käka chips och tonårshångla. Det kanske är intressant att läsa om att köpa körsbärstomater, servera mat till fyllisar och fästmanshångel istället?


Jag såg att alla mina söta prenumeranter har inte tröttnat - jag ser gärna att ni skriver en liten kommentar om ni vill att jag tar upp bloggandet igen, som lite pepp för att inte halka i glömska igen.


Men välkommen tillbaka, njut av färden och fråga om det är något ni vill veta!
2011-10-26 @ 01:56:52 Permalink Tous les jours Kommentarer (1) Trackbacks ()


RSS 2.0