Äventyr väntar runt hörnet (förlovningsberättelse)

Om några av er kanske är lite nyfikna på hur det gick till när jag och Anders förlovade oss - om inte, så borde du klicka bort det här redan nu.Efter 6 dagar på fastlandet och Uppsala Reggae Festival så var jag på väg hem med båten mitt i natten mellan den 9e och den 10e augusti. Jag skulle vara framme ungefär 02.30, när det var tio minuter kvar av (den urtråkiga) båtresan så fick jag ett mystiskt samtal från pojkens mobiltelefon, självklart svarade jag med "Hej älskling!" och fick ett "What did you call me?" till svar.

Det var minsann inte pojken min utan en mörk röst som sa "When you get off the boat, get your luggage, go out and turn left. There will be a car waiting, the lights will be on - get into it. Do you copy? Good *klick*" Jag kände igen rösten som Elias, en av Anders och mina vänner.

Väl framme i hamnen så hämtade jag mitt bagage från det hemska rullbandet och vandrade ut, skulle precis tända en cigg då jag vred huvudet åt höger och såg en kille klädd i kostym och med lieman-mask framför ansiktet - Elias! tänkte jag och vandrade fram och sa hej. I handen höll han fram en mobil med ett färdigtskrivet sms. Det stod att jag skulle sätta på mig ögonbindeln som han höll fram, inte ställa några frågor och följa med.

Efter en lång bilfärd visade det sig att jag befann mig på Högklint (en helt awesome utkiksplats utanför Visby, google ´n u will find!) och där fanns också Anders sittande på knä i kostym (han använder bara kostym vid väldigt speciella tillfällen) i slutet av en brinnade marshall-allé, det kan ha varit det finaste jag någonsin sett, i alla fall det mest romantiska jag varit med om..

Och ute på Högklint cirka klockan 03.00 10 augusti så friade Anders till mig och jag svarade självklart ja! Dock hade han bara en provisorisk ring åt mig då han inte ville välja utan mig. Så några dagar senare satt vi igång och letade ringar, till slut hittade vi ett par som vi båda gillade. Och nu sitter de på våra fingrar sen två dagar tillbaka. Nu är det bara bröllop som skall planeras, men det tar nog ett litet tag så håll inte andan :P

Såhär ser ringen(arna) ut!
 (Ursäkta det långa inlägget men någon kanske tyckte det var intressant och då var det värt det hela)

[love]

2009-08-27 @ 18:59:53 Permalink Tous les jours Kommentarer (3) Trackbacks ()


Morgonstund har guld i mun

- Morgonstund har guld i mun, sa den nyvaknade inte längre tonåringen klockan tre på eftermiddagen.

Ha en bra dag!
2009-08-27 @ 15:34:00 Permalink Tous les jours Kommentarer (0) Trackbacks ()


Förkortad festivalsammanfattning - bilder

Nu har jag tagit allt för lång tid på mig med artiklarna från Uppsala Reggae så som lite plåster på såren får ni en förhandstitt på min sammanfattning från festivalen


2009-08-21 @ 00:07:03 Permalink Tous les jours Kommentarer (2) Trackbacks ()


Skurk-kaka

Yes, oh yes! På fredag om två veckor är det Jillie som drar med sig Anders till klubbkaka med skurktema och lekar bad guys! Awesome är det enda ordet som riktigt kan beskriva det.

Så nu behöver jag tips på vilken skurk jag/vi skall klä ut mig/oss till! Det är bara att bombadera på med förslag.

2009-08-20 @ 21:59:01 Permalink Tous les jours Kommentarer (1) Trackbacks ()


Festivaluppehåll

Efter lite mer än en vecka borta för festival så är jag tillbaka. Det skrivs på texter ni skall få läsa, funderas över hur en totalt urladdad mobil skall kunna laddas och deppas lite över familjesaker.


Jag har ätit kött för första gången på över fem år, rökt alldeles för många cigaretter, varit för fattig, sålt en mobil som jag lyckades myggla till mig från en Tele2-försäljare, varit på en av de maffigaste reggaeframträdandet som jag någonsin sett, hört mina campinggrannar berätta skräckhistorier om polisens beetende under festivalen och sen självklart allt som tillhör festivalandet, jag har campat och därmed vaknat senast klockan åtta varje morgon, fått skavsår på fötterna och bränt axlarna i solen.


Men mer om det inom ett par dagar. Under tiden får ni en liten förhandstitt på vad som komma skall. I present to you, Jillie och Governor Andy!

2009-08-14 @ 13:16:20 Permalink Tous les jours Kommentarer (2) Trackbacks ()


Busy, busy bee

Nästan två veckor sen förra inlägget, but now I´m back! Uppsala Reggae var fantastiskt och jag har även andra stora nyheter att berätta. Allt inom sinom tid. I övermorrn börjar jag skriva och redigea foton från Uppsala Reggae och de kommer ni kunna se såväl här som på ungdomar.se. Nu skall jag umgås med min underbara pojke som jag inte sett på nästan en vecka.

Så ha det så bra och så hörs vi om några dagar!
(vad har ni pysslat med på senaste tiden föresten? Lämna gärna en kommentar)
2009-08-10 @ 14:05:46 Permalink Tous les jours Kommentarer (3) Trackbacks ()


RSS 2.0