Home is where your story begins

Home is where your story begins! Firefly ´n blomsterbarnet 4ever

2011-11-13 @ 06:13:07 Permalink Tous les jours Kommentarer (9) Trackbacks ()


Organisera Mera

Operation "Organisera Mera" har inletts här hemma. Med målet att minska antalet glömda matlådor och för att se till att jag kommer ihåg att pumpa cykelhjulen och köpa ett par Onions googles!

Jag rekommenderar starkt ALLA att starta en liknande kampanj hemma, speciellt om du som jag brukar irra bort dig i småsaker och helt plötsligt upptäcka att dagens många sysslor ersattes av Desperate Housewives och Coca Cola.

Det är sjukt skönt att ha koll på vad man skall göra, när och även få lite påminnelser ibland om vad man skall komma ihåg, t.ex har jag ju kommit ihåg matlådan 1 gång på 1,5 år så det kanske var på tiden att den kommer med.

More to come - stay tuned
2011-11-11 @ 00:58:28 Permalink Tous les jours Kommentarer (1) Trackbacks ()


Pissed of at the fucking world!

Jag är minifull på Red Bull och förbannad på världen så nu var det jag som tog arslet ur vagnen och sökte en marknadsföringskurs på högskolenivå - bye bye assholes, mind your own fucking life - nu är det jag som joinar ekonomivärlden istället!


(lite rädd att jag kommer crash ´n burn men then so be it,
det är ju bara en kurs till att börja med)


2011-11-07 @ 21:40:27 Permalink Tous les jours Kommentarer (1) Trackbacks ()


. . . . . . . . .

Tröstäter chips, Red Bull, Marsglass och Lyxfällan!

2011-11-06 @ 22:05:03 Permalink Tous les jours Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hur är (väldans massa mellanrum) inte en rubrik?

Sitter och korrekturläser folks livsverk, det känns bra att hjälpa till!
2011-11-06 @ 19:18:50 Permalink Tous les jours Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sömnkoma

I ett land av total sömn, och tv-tittandet får man heller inte glömma.

 

För jag sover och sover, och sover lite till, och känner mig som i ett evigt koma (jag inser att det här verkar lite motsägelsefullt när klockan är 03.02 men man måste ju pausa även koma ibland) - och när jag inte gör det serverar jag hamburgare och bossar runt på trevliga små minions.

Föresten, har jag ens sagt vart jag jobbar? Om det inte framgått så jobbar jag på Max hamburgerrestaurang som restaurangchefsassistent där jag steker burgare, hakar lök, torkar spyor, friterar Chili Cheese och delar ut flaggor.

Det är ett väldans underhållande jobb där den ena dagen i princip aldrig är den andra lik och det alltid är någon gäst, om inte annat personalen, som förgyller dagen till den gräns att det nästan alltid är kul att ta sig ner och jobba.


(Stiligt eller hur? Så här utrustad behöver man ibland vara för att skala och haka rödlök, gasen sprider sig över hela restaurangen och de bak på kontoret gråter)


Nej, nu skall jag krama på älskade pojken och krypa ner under täcket - igen!

Sleep tight ´n don´t let the bed bugs bite!
2011-11-06 @ 03:02:36 Permalink Tous les jours Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0