Photoshoplärling


image10

För de som ännu inte sett the new hair. This is for all of you.
Jag funderar dock på att klippa håret, i äkta Victoria Beckham anda, med typ uppklippt i nacken om ni fattar.
Förutom det känns det som jag aldrig är på mina lektioner, men ligger ändå jag inte efter. Jag ligger t.om bra till. känns lite knasigt och på många sätt upp och ner men man sätter inte emot de med makten.

Och till våren söker jag till Nordens Fotoskola. Raggat referenser idag. fjärilar i magen på ingång. och photoshopslärandet går framåt.
http://www.nordensfotoskola.com/ för er som är intresserade av vad det är jag kommer satsa hela min själ i det kommande halvåret och förhoppningsvis i 3 år framåt
.
- 5 st. fria bilder.
- 3 st. bilder på temat "Motstånd".
- 3 st bilder på temat "Ansikte".

Är vad som skall levereras, tillsammans med ett ansökningsbrev som jag redan filar på. Men livrädd då jag inte vet antalet sökande varje år och de endast tar in 18 nya elever.

Föresten, baby och jag firade ett år tillsammans och typ 1,2 år som sambos i lördag (ja, nu undrar ni allt hur det går ihop... :P) Det var mysigt. Ibland förvånas jag över hur mycket jag älskar den killen. och känslorna är precis lika starka om inte starkare efter ett år tillsammans med honom.

Jaha, lite plus i kanten här, ibland är världen elak.
Eller världen elak och syster snäll, fick låna 100kr till att köpa cigg. Plus chips och läsk. Skall köpa ciggen på samma ställe som alltid för de har billigaste. Går fram till kassan, "ett paket corner 100, tack" självklart får jag frågan. "haru leg" och för första gången någonsin så har jag inte med mig det när jag skall köpa cigg. så var tvungen att tvinga syrrans pojk att köpa de till mig då Julia inte heller hade leg lätt tillgängligt, och allt detta precis igemte han i kassan, så om han inte visste att de var till mig hur som. Bara massa krångel.

Så Idag får ni nöja er med ett vanligt Fuck you and have a nice day
2007-11-27 @ 17:07:39 Permalink Tous les jours Kommentarer (1) Trackbacks ()


The day that never ends

Idag har varit en intressant dag.
Först och främst har jag bestämt mig för att min nya titel är photoshoplärning.
Detta på grund av att jag spenderat största delen av dagen med att glo på ps filmer för att lära mig. Hittils så leker jag bara med ramar och text med mera. Ni ser ett av resultaten nedanför.
image8
Jag känner mig faktiskt jätte duktig och planerar att bli proffs på det här. Så vill ni ställa upp som modeller så jag får fler bilder att arbeta med så uppskatter jag det jätte mycket.

Igår hade jag soft dag, jobbade hemma aka sov första lektionen som var projektarbete, sen så skulle jag ha bild och form fördjupningskurs som jag också jobbar hemma med då jag glömt mitt material hemma, och sen så är det självklart så perfekt tajmat att jag är ledig på måndag. så four day weekend YEAH...

föresten, lite kul info. Jag har närt mig på peach ice tea och wafers med chokladsmak idag, ingen tid för matlagning. Och ikväll blir det krogen med pojken och syster. Därav namnet the day that never ends.

Men nehe, i skrivade stund får man ett mess från syrran. Hon hoppar krogen, så måste kolla med pojken min för att se ifall vi skall gå själva.
2007-11-24 @ 19:08:09 Permalink Tous les jours Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tröttsam dag med stort, stort T

Sur dag idag

Eller inte sur, men otroligt tråkig och alldaglig, massa nya inlagda bilder på deviantart vilket var ganska roligt.
Jag har dock försökt att uppdatera min hemsida också, vilket självklart inte gick för studiosvens server ligger tdligen nere, så den gubben gick inte.

Och gud vad jag vill ändra designen på min portfolio där.
Sen vill jag spara massa pengar så man har råd att köpa en fysisk portfolio och trycka upp mina bästa bilder på fotopapper så jag kan visa personer dem i verkligheten och inte bara hänvisa till min hemsida eller liknande. Vilket i längden blir ganska tråkigt.Feel free att kommentera bilderna, vad ni tycker med mera.
Föresten så tänker jag göra lite reklam för mig själv här och nu.

http://fotogenisk.deviantart.com/
http://fotogenisk.bilddagboken.se/
http://www.fotogenisk.webb.se/


Som ni ser så är egentligen fotogenisk mitt nick, men skitsamma. Brieost är också ganska fint :D Eller i alla fall gott.

Hoppas att morgon dagen blir bättre men nu skall jag i alla fall gå till min lilla minifrys och hämta en glass.

Ha en härlig kväll alla ni där ute i höst/vinter mörkret och hoppas att ni inte dragit på er höstdepression som ovannämda har.

+ ett litet plus i kanten. Jag älskar min Erik.
Glöm aldrig bort det

2007-11-21 @ 16:22:11 Permalink Tous les jours Kommentarer (1) Trackbacks ()


Version 1.0

I ett impuls fall från helvete bestämde även jag mig för att skaffa en nördig liten blogg på cyberspace.
Bilddagboken fyller längre inte min längtan om uppmärksamhet. Eller nej, men nog är väl en blogg bra till något, om så bara att minnas vad jag gör under dagarna.

De som inte känner mig sen innan får tyvärr nöja sig med det faktum att de inte kommer vara ett dugg visare efter detta inlägg.
Dock kan ni få lite information om namnet som inbefinner sig på denna blogg, fotogenisk var upptagen så i brist på fantasi tog jag namnet av det första goda saken på mitt fina nya marmor soffbord. och det blev såklart brieost...

BTW, i går så hände en stor, nästan livsförändrande sak.

THE DREADS ARE ALL GONE.

Det trodde ni aldrig, men i ett impulsfall som varade i nästan två dygn så satt jag med kam och redde ut mina älskade dreads. utan balsam, inte så plågsamt som jag trodde, dock mycket värre nu efter.
Känner mig som en slaktare, alla små personligheter som jag utplånade. Men ändå otrolig lättad, dreadsen kan och kommer förmodligen tillbaka senare när håret är längre. Nu skall jag bara färga håret igen, pga denna otroligt stora blandning av färger som finns i håret nu, rött, svart, blont, vitt, brunt, lila m.m så kanske borde ha en enetlig färg, vet dock inte vilken än. några förslag?
Alla förslag uppskattas, just nu tror jag det står mellan gamla hederliga illrött eller vitt.


Thats all folks and feel welcomed to drop in from time to time.

Från den lilla varelsen som nu antagit namnet Brieost, hear it and tramble in fear.
2007-11-20 @ 22:54:06 Permalink Tous les jours Kommentarer (1) Trackbacks ()


RSS 2.0