The King of Pop är död

MUSIK. Michael Jackson, artisten bakom några av vår tids stora hits såsom "Thriller" och "Billie Jean", dog igår bara 50 år gammal. Hans dåliga hälsa var ingen nyhet och det har länge spekulerats om hur han skulle klara av den omfattande turnén som var planerad till senare i sommar, där 50 konserter var inplanerade.

Igår 12.21 lokal tid (21.21 svensk tid) så inkom ett sos-samtal från Jacksons hem i Holmby Hills i Los Angeles. Efter att ha fallit i djup koma så dödsförklarades Jackson 14.26, efter en timmes återupplivningsförsök på UCLA Medical Center i Los Angeles.                                                                

Nu väntar en obduktion för att närmare ta reda på dödsorsaken, informationen som världen hittills fått är att det var ett hjärtstillestånd/hjärtattack, vad som orsakade detta vet ingen än. Det finns dock ingenting som pekar på att ett brott begåtts med en utredning har ändå satts i rörelse för att utesluta alla eventuella misstankar.          

Publicerad på UM 090626         

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin

This is me
Namnet är Jillie. En eventuellt framtida ekonomistudent som tillbringar sin tid på Max och med soverier, försöker hinna med att krama på finaste fästmannen också.

Om du vill ha kontakt med mig så är det bara att maila [email protected]