Glad midsommar på er alla!

Jag hatar att börja skriva ett blogginlägg på Ungdomar.se, bestämma sig för att posta det en timme senare och då tro sig kopierat inlägget för säkerhetsskull (och för att sen klistra in här, jag är en mycket, mycket, lat människa) bara för att inse att jag inte gjort det och att UMs dumheter slagit in så inlägget inte publicerades.

 Inlägget handlade om en sommardag med alkohol, vänner och grillning. Kokande av potatis och ägg som snart skall göras och packandet av sovsäckar, jag tror även jag kastade in lite onödig information om att jag skall noppra ögonbrynen - men då jag inte orkar skriva om det så är det allt ni får läsa om det - skyll på UM.

Ha en underbar midsommar och kom ihåg att det är en dag imorgon också!
- Simma lugnt (i fablernas värld, i fablernas värld)(Försten, det här måste nog vara en av de underbaraste kärlekshistorier någonsin, taget från verkliga livet that is - gå in, läs och förundras! Daniels och Lisas kärlek började med cigaretter i varsitt fönster)


Kommentarer
Postat av: Heléne

Glad midsommar!

2009-06-19 @ 16:23:30
URL: http://renrot.blogg.se/
Postat av: Cicci

Hoppas du fick en mysig/rolig midsommar:)2009-06-20 @ 13:29:59
URL: http://niotimmar.blogg.se/
Postat av: samantha

http://www.youtube.com/watch?v=MzyyoLop99E

Midsommar > vISBY !

2009-07-05 @ 00:58:45
URL: http://www.hunneboparken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin

This is me
Namnet är Jillie. En eventuellt framtida ekonomistudent som tillbringar sin tid på Max och med soverier, försöker hinna med att krama på finaste fästmannen också.

Om du vill ha kontakt med mig så är det bara att maila fotogenisk@hotmail.com