Länktips

En mätt och glad Jillie (yes, jag fortsätter med att skriva i tredje person) vill tipsa om http://www.fotoautomaterna.com. Ni som som tycker att fotoautomatbilder är äkta nostalgi och det mysigaste som finns - ni kanske skall titta in där.

Hemsidan är ett konstprojekt som förhoppningsvis blir en bok senare om tillräckligt många bilder kommer in. Alla bilder får vara med så länge de är tagna i en fotoautomat. Så se till att skicka in era om ni har några liggande. Har du ingen scanner så kan ni posta dem så görs det åt dig och sen skickas de tillbaka till dig.

Föresten så har det tillkommit en hel del nya läsare, du där ... ja just det, du. Du kan ju lämna en kommentar och berätta vem du är och hur du hittade hit och gärna vad du tycker är bra med min blogg.

Kommentarer
Postat av: H C Barregren

Å! En själviografi med metaforer... men avlöja inte för mycket om ditt liv. Jag har inte läst boken än.

2009-01-29 @ 07:21:35
URL: http://www.bums.nu
Postat av: Mia

Vilken roligt idé det där med fotoatomat-bilderna, det är så mycket minnen i sånna bilder ^^ Bra tips! Ska sj kolla om jag har några liggande som man kan bidra med =P

2009-01-29 @ 13:54:54
URL: http:///badkidney.blogspot.com
Postat av: Susan

Klart=)



Lycka till nu=)

2009-01-29 @ 13:59:30
URL: http://eliottsmamma.blogg.se/
Postat av: Coffee

Jag? Men... Det har du ju redan fått reda på, i pappersform. Tycker det är väldigt ohyfsat av dig att begära att jag ska berätta det en gång till, eller hur?

2009-01-29 @ 15:20:04
URL: http://worldoffools.blogg.se/
Postat av: zjbmeogzr

Iwevu tiy, bumig oyifezevo ijeriqowe opahequma u put wigice zose!!!

2012-10-16 @ 08:47:30
URL: http://www.gotebozo.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin

This is me
Namnet är Jillie. En eventuellt framtida ekonomistudent som tillbringar sin tid på Max och med soverier, försöker hinna med att krama på finaste fästmannen också.

Om du vill ha kontakt med mig så är det bara att maila [email protected]