Kinderfrisyr™

Här kommer ett av Jillies revolutionerande och überbra förslag för att förbättra världen. Tillåt mig presentera Kinderfrisyr™.
Som många vet så kan det vara en skräckinslagande upplevelse att gå till frisören. Man sitter där livrädd för att röra sig, rädd att varje liten rörelse kan orsaka ett Van Gogh-liknande utseende. Eller ännu värre (i alla fall om man är av kvinnligt kön) - en felklippning som resulterar i flera månaders mössbärande. Och för att förhindra detta så slutar man andras - och alla som varit på minst en biologilektion i sitt liv vet att det är aldrig bra att sluta andas - det kan få oanade konsekvenser, till exempel en långsam död (de borde faktiskt finnas en varningsskylt liknande de på cigarettpaketen i alla människors pannor, så vi inte glömmer bort att andas).

Men med nya revolutinerande Kinderfrisyr™ så slipper man alla dessa problem. Och den enkla lösningen är helt enkelt att söva ner kunden och ge frisören uppdraget att följa ritningen som medföljer. Så blir det lite som ett kinderägg, därav det patenterande namnet. Ni vet; tre överaskningar i en. Brukar ju vara en leksak, choklad och överaskningen.

Vi börjar med leksaken - när det gäller Kinderägg så måste man ju krångla med ihopbyggande av delarna som kom i ägget. Och det vet alla småbarnsföräldrar att det är faktiskt inte så enkelt som det ser ut. Killen/tjejen som uppfann kinderäggsleksakerna kan inte själv ha haft barn. Här så fixas allt istället av frisören med de utmarkerade delarna (luggen, färgen, undercut, page med mera) som visas tydligt på ritningen som medföljer. Ibland kan de liknas med IKEA-ritningarna och va minst lika krångliga som leksaken, men nu slipper i alla fall privatpersonen detta problem. Och det är vårt mål, enkelt och effektivt.

Och chokladen har ersatts av den goda lukten av nyfärgat hår (om man inte färgar håret är det ens eget val och vi på Kinderfrisyr™ tar avstånd från dessa fall då en färgning ingår i Kinderfrisyr™)

Och sist men inte minst överaskningen, och den förstår nog alla - att vakna upp till ett färdigfixat hår utan att någonsin veta vilka ändringar som skulle göras. Kanske har du helt plötsligt långt blont hår istället för den gamla igelkottssnaggen (se därför alltid till att välja rätt Kinderfrisyr™, finns nu både i manlig och kvinnlig form).

--------------------------------------

Tillägg 090204 - det var himlans vad sugna alla blev på kinderägg. Om försäljningen av Kinderägg ökar i Sverige efter idag vill jag ha del av kakan. Kanske värt att kontakta de som tillverkar äggen och göra en deal? Kan Blondinbella så kan jag.

Föresten, om ni får för er att gå ut och köpa Kinderägg efter ha läst detta så lägg gärna upp en bild på er blogg med länk hit (så folk förstår vart suget kom ifrån) så kan vi ju se hur många jag påverkat till att äta gott godis idag.

Hitills har vi Lovisa så köpte ett 3-pack och på så sätt befriade dem från sitt deprimerande hem i affären.

Kommentarer
Postat av: bara barah

He he he kinder-frisyrer kan nog bli en trend. Lite som en "living on the edge"-grej. Staden kommer krylla av personer med otippade frisyrer typ kostymnissar med rosa dreads och kids med vitfärgad tantfrilla! kul!

Trevlig blogg jag hittade in på!

2009-01-31 @ 22:38:24
URL: http://barabarah.blogspot.com
Postat av: Linn

Var - jag undrar bara VAR - kan jag få tag på ett Kinderfrisyr-ägg? I need it.

2009-02-02 @ 07:43:45
URL: http://lyckoland.blogg.se/
Postat av: Sofia

Blir väl lite som i top-model, så någon börjar gråta för att det långa håret blev en igelkottsfrisyr, eller tvärtom, som du skrev. Ser det framför mig :D Men jag skulle gärna våga mig på att göra sådär, och få en liten "makeover" :)

2009-02-04 @ 09:41:39
URL: http://sofiastjaerna.blogg.se/
Postat av: MarieJane

Är de du på headern?



Himla läcker tattoo isåfall :)

2009-02-04 @ 09:55:00
URL: http://mariejane.blogg.se/
Postat av: Rebecca

OHHH kinderägg shiiiit vad längesedan det var man åt det!

2009-02-04 @ 09:59:16
URL: http://rebeccacecilia.blogg.se/
Postat av: jessica

sugen jag blev på kinderägg nu ;D

2009-02-04 @ 12:01:10
URL: http://jjtr.blogg.se/
Postat av: Emma Härnqvist/Perfektion

jag fullkomligt älskar din header

2009-02-04 @ 12:40:21
URL: http://perfektion.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Jag ska faktiskt till frisören snart...Kanske ska be om en kinderfrisyr?

Nu blev jag sugen på kinderägg...

2009-02-04 @ 13:42:11
URL: http://lozzan.blogg.se/
Postat av: J

Kinderägg, de är ju helt underbara!

2009-02-04 @ 15:00:36
URL: http://emundjoe.blogg.se/
Postat av: Alexandra

haha, smart :p

2009-02-04 @ 18:34:35
URL: http://alexxandrah.blogg.se/
Postat av: Jenny Dalén

Vilken fin bloggsida du har. är det jätte svårt att göra så ? jag är helt handikappad när det gäller sånt. går det att träna upp ?:P

2009-02-04 @ 19:11:22
URL: http://jennydalen.blogg.se/
Postat av: Cicci

snälla, ge mig tips på din bästa mirakelkur! måste bli frisk nu.

2009-02-04 @ 19:28:52
URL: http://drate.blogg.se/
Postat av: jas

shit vad sugen jag blev på kinderägg nu!!!

2009-02-04 @ 19:30:53
URL: http://her.blogg.se/
Postat av: mhalin, malta09

fin blogg ! :D

2009-02-04 @ 23:07:17
URL: http://cconfused.blogg.se/
Postat av: Annabelle

GUD vad fiin du är :D jättefina tatueringar oxå :D

2009-02-05 @ 09:01:57
URL: http://kokoz.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin

This is me
Namnet är Jillie. En eventuellt framtida ekonomistudent som tillbringar sin tid på Max och med soverier, försöker hinna med att krama på finaste fästmannen också.

Om du vill ha kontakt med mig så är det bara att maila [email protected]