Tack, tack, tack, tack, tack

Minst ett brev på väg och ett på gång - det här går framåt. Tack så mycket Karolin (redan skickat) och Elise (skall skicka)

Nu är det bara för er andra att hänga på - gärna någon kille också om de finns sådana som läser bloggar. Ju fler desto gladare blir jag - för visst har du några tankar att dela med dig av, en teckning, ett foto eller kanske en fin knapp du vill skicka vidare?

Kommentarer
Postat av: Hanna

SV: Jo, fast nu e det ju så att jag faktiskt inte jobbar och jag får inte några pengar utan jag studerar heltid hela dagarna och summan pengar som jag får in varje månad är 2500 kr (studiemedel) Av dessa 2500 kr går en stor del till kurslitteratur. Jag har lite svårt att förstå hur jag skulle kunna ha en egen lägenhet om min enda inkomst är 2500 kr/månad.

Dessutom har jag 4 hästar och jag kan inte bara flytta och lämna dem hur som helst. då skulle jag behöva ta bussen ut hit 4 ggr/dag och sköta dem, för jag tar allt ansvar själv om dem och stallarbetet tar 5-6 timmar per dag. Utöver det så pluggar jag 10 h/dag, så bortskämd vet jag inte... Jag jobbar otroligt hårt varenda dag...

Så det är inte av själviskhet som jag bor kvar hemma. Man har som heltidsstuderande helt enkelt inte råd att ha egen lägenhet!

2009-01-25 @ 19:50:54
URL: http://hanna2007.blogg.se/
Postat av: Hanna

SV: Jag kanske även ska tillägga att mina föräldrar har sagt till mig att jag gärna få bo kvar så länge jag vill, och att det inte gör dem det minsta. Tvärtom så vill de gärna att jag ska bo kvar så länge som möjligt...

2009-01-25 @ 19:52:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin

This is me
Namnet är Jillie. En eventuellt framtida ekonomistudent som tillbringar sin tid på Max och med soverier, försöker hinna med att krama på finaste fästmannen också.

Om du vill ha kontakt med mig så är det bara att maila [email protected]