Behandla andra som du själv vill bli behandlad

Samariten Jillie skall iväg och hjälpa Calle packa upp saker - nyinflyttat till mitt område. Man måste ju vara en vänlig själ. C ya

(Jag har ny bakgrund föresten - prövar denna ett tag)

Kommentarer
Postat av: Linn

Bara kul med ett inlägg med substans :-) Min blogg.se vs stureplan-liknelse var liksom mest på skoj, men det kanske inte riktigt framgick. VIP-listan såg jag som "mest besökta-listan" (men Karin har säkert en egen favorit-lista, och det är ju inget konstigt med det). De korta kjolarna var en metafor för blogginlägg som i likhet med utmanande klädsel gör allt för att väcka uppmärksamhet.



Och när det gäller antal kommentarer - det var bara så himla kul att läsa typ 100 identiska kommentarer som i alla fall jag fick intrycket av fanns där mest för att "dörrvakten" skulle se dem och kanske släppa in dem i finrummet.



Håller med dig om att jakten på antal läsare ibland verkar bli lite hysterisk... Och det är inte alltid som de populäraste bloggarna är de som tilltalar mig mest.

2009-02-02 @ 17:21:18
URL: http://lyckoland.blogg.se/
Postat av: elise

ja, ditt brev har kommit fram, tack! (: jag skickar mitt lilla svar imorgon så det landar hos dig på onsdag. kram!

2009-02-02 @ 19:48:02
URL: http://eliselorangan.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin

This is me
Namnet är Jillie. En eventuellt framtida ekonomistudent som tillbringar sin tid på Max och med soverier, försöker hinna med att krama på finaste fästmannen också.

Om du vill ha kontakt med mig så är det bara att maila [email protected]