Rädda världen

Nu kommer ett va-vänlig-mot-världen-och-naturen-inlägg igen. För nu när vi pratat om att göra världen till en bättre plats har många nämnt att fattigdom, hunger och liknande inte skall finnas. Samt att miljön skall få frodas. Så slå nu ett kast och hjälp till på vägen.

Både sidorna jag tipsar om är helt gratis och kräver i princip ingenting av dig som privatperson.

Den första är en min nya startsida. Godstart.se heter den, och lägg gärna till den som startsida och bidra med en liten peng varje gång du öppnar ny internetsida - samt om du behöver söka nummer på hitta.se, kolla vädret, vilka program som går på tv, eller handla via internet. Du väljer även själv dina 10 favoritsidor som du kan gå till direkt genom sidan och även på så sätt hjälpa till lite för att göra världen till en vackrare plats.

Du väljer själv vilken hjälporginisation pengarna skall gå till genom att registrera dig. Och genom att göra det kan du också se hur mycket pengar du hjälpt till att samla in än så länge. Bara att klicka på länken och läsa lite mer om vad det handlar om - genom det bidrar du med ett antal ören till världen.


Och det andra tipset är den gamla godingen ett klick för skogen. Gå in en gång per dygn och klicka på en knapp - genom ditt klick räddar du 5 dm² gammelskog. Detta kan du göra en gång om dagen. och kräver inte särskilt mycket ansträngning som ni förstår - det gäller att klicka på en knapp en gång om dagen.



Tipsa gärna om de här sidorna på din blogg/hemsida också så fler förstår hur lätt man faktiskt kan hjälpa till lite.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej Jillie,

klickaar jag bara så skänks pengar, även om just jaag inte har några att ge?

I så fall sitter jag nog uppe rätt länge



Puss på dig

2009-02-15 @ 23:58:51
Postat av: Anonym

Eftersom reglen 1 gång per dygn gäller ligger den nu i mina bokmärken

Hoppas ni ansdra hänger på...

2009-02-16 @ 00:04:45
Postat av: Jillie

Anonym: Stämmer bra det, pengarna kommer från annonsörer som betalar för att du skall se på deras annonser eller använda deras tjänster. T.ex kan man använda google, hitta.se, wikipedia med mera därifrån och hjälpa till med några ören.



Och va härligt att du lagt till ett klick för skogen till bokmärken. Det har jag också <3

2009-02-16 @ 00:10:24
URL: http://brieost.blogg.se/
Postat av: keela

Tack så mycket :) snygg blogg! Du är med i tävligen :)

2009-02-16 @ 00:36:40
URL: http://keeela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin

This is me
Namnet är Jillie. En eventuellt framtida ekonomistudent som tillbringar sin tid på Max och med soverier, försöker hinna med att krama på finaste fästmannen också.

Om du vill ha kontakt med mig så är det bara att maila [email protected]