Jag överlever en dag i taget

I en panikattack rymde jag tillfälligt ut till Garda med tillhörande Unn och svartbio – premiär men repklippning och allting. Vi såg stora forsar, läskiga undervattensfiskar (woopdidoo), flygande fåglar i miljontal och kilometerhöga vattenfall på bioduk, det var mycket fint och mäktigt, även om duken är av den mindre skalan.

Efter Planet Earth så bytte vi till Slumdog Millionaire, obehagligt men underbar film absolut värd att ses, rekommenderar textning på engelska då det ibland blir lite väl bullrig indisk brytning på de medverkande.

Efter att ha hållit barndomsvännen och tillika fireflies livskamrat vaken till klockan fem morgontid med pratstund och film så vandrade vi in i det sköna landet där John Blund bestämmer över allt några timmar. Sen var det frukost med apelsinskal, en kopp kafi med mjölk och halvätna morötter som regerade vår värld i den lilla söta ombyggda lagården i Garde, Gotland, Sverige, Europa, världen, universum.


Bilden tagen med mobilkamera - därav kassa kvalitén.

Tillsammans med frukosten kom även tillhörande diskussioner angående menlösa barnens dag, feminism, rymningsförsök till lilla skogen bakom Tjonghuset i unga tonåren– lite som rädda Joppe död eller levande på klassiskt tonårsmanér förövrigt -.

Nu går mitt laptopbatteri i graven om ett fåtal minuter så avslutar med raden - Fuck you but have a nice day

Kommentarer
Postat av: Valfritt

Antar att du citerar från 8 mile och då ska det petigt vara "Fuck you but have a nice day"



Ibland får man vad man ber om :P

2009-03-09 @ 15:22:55
Postat av: Jillie

Valfritt: Jag ändrar genast - citerade bara från huvudet och yrdimman så blev visst lite fel.

2009-03-09 @ 15:59:13
URL: http://brieost.blogg.se/
Postat av: Foki

ååh ser ut som en bio-salong hemma jue! :D cool :)

2009-03-09 @ 21:33:33
URL: http://foki.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin

This is me
Namnet är Jillie. En eventuellt framtida ekonomistudent som tillbringar sin tid på Max och med soverier, försöker hinna med att krama på finaste fästmannen också.

Om du vill ha kontakt med mig så är det bara att maila [email protected]