Pop Up Art

Jag behöver din åsikt. Jag funderar på ifall jag skall lämna in en målning till Pop Up Art - Masterpiece utställningen 13-29 mars som är en utställning för unga konstnärer. Dock är inlämningen i helgen och jag vet inte vilket verk jag skall lämna in.

Så rösta på er favorit nedan.

Först ut är målningen "Boy Toy - a faith to be played" 50x60 cm - tempera, olja och akryl.








Runner up är mitt screentryck "Cliché" med Minna som motiv - tråkigt nog så trycktes den aldrig på duk. Så denna är bara på vanligt papper. Men kan ju utvecklas. Kanske skulle jag kunna måla upp motivet på duk istället?
Och sist men absolut inte minst är motivet till "A rabbits tale" - nu är det bara en liten skiss i mitt block men nu pratar jag om själva idéen - och med mer naturliga nyckelben och kanske målat i tempera/akryl.

(Ni får ursäkta bildkvalitén på alla - tagna med kamera i dåligt ljud då jag inte haft tillgång till scanner plus att två av dem varit för stora för en vanlig scanner hursom).


Men vad tror ni - är det värt att lämna in någon av dessa? Ge din röst i kommentarsfältet - gärna med en motivering. Anmälningsavgiften är 200 kronor plus resan upp och ner gånger två om inte Minna kan ta med sig min upp om hon också skall lämna in ett verk så det blir en del pengar bara att ta lämna in den. Sen är det ju inte alls säkert att jag kommer med. Så kanske bara är att slänga en massa pengar i sjön.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej Jillie,

klart du ska lämna in. Min röst är på nummer två. Kan säga att jag inte är helt säker. Nummer 1 påminner mig om annan konstnär, minns naturligtvis ej namnet och har inte tillgång till verket. Här är valet det fungerade för denna å andra sidan så är det då inte helt originellt. Nummer 3 är också åt detta håll. Bedömmer alltså inte helt vad jag gillar mest utan mer på originalitet enligt min mening.

Har tänkt på detta när jag läst din blogg, det finns en bok som heter "Alla dessa fonder". Svindyr att köpa men går nog att låna/beställa på bibliotek. Sök stipendier/fonder, du har ju talang och är ung...

Många kramar

J

2009-02-18 @ 00:15:46
Postat av: Emma

Jag röstar på nr 1 bara för att jag tycker den är så otroligt vacker och välgjord på alla sätt, något jag gärna skulle ha på väggen. Efter den så kommer nr 2 för dess originalitet som personen ovanför påpekade. Väldigt häftig med dess färger och idén är riktigt tuff. Men ettan är min röst =)

Tycker absolut att du ska ställa upp...du har inget att förlora och pengar går inte att jämföra mot passion och talang =)

2009-02-18 @ 01:35:50
URL: http://dragonnikita.blogspot.com
Postat av: Helena

Nummer 1 är UNDERBAR! Älskar verkligen dina målningar av människokroppen...vackert!

2009-02-18 @ 10:05:28
URL: http://http:/h-examino.blogspot.com
Postat av: lina

ja lämna in hunken;) eller den under den var också riktigt fin:)

2009-02-18 @ 17:21:46
URL: http://linahelena.blogspot.com
Postat av: Janina - Modellen som skiter i alla måsten

vad duktig du är! du borde absolut testa :)

2009-02-18 @ 23:53:23
URL: http://janinanaslund.blogg.se/
Postat av: Mia

Nummer 2 enligt mig som det är nu, om det är är till en Pop Up Art-utställning. Du skulle kunna måla upp den på duk... Den har en sån där typisk och härlig "Pop Art" atmosfär.



Sen vet jag ju inte hur det slutgiltiga resultatet på nr 3 skulle se ut, i.o.m. att det där bara är en skiss. Men personligen så tycker jag mer om idén och konceptet till den (nr 3)

2009-02-21 @ 12:04:16
URL: http://happypetinacar.blogspot.com/
Postat av: Mia

Tack för kommentaren! Jag ska absolut titta in igen, är riktigt nyfiken på hur den med kaninhuvudet kommer att utvecklas! :D Jag älskar sån konst. Jag har en vän som en gång målade en liknande bild, fast då med rådjur:



http://racingwiththerabbits.deviantart.com/art/playdeers-46444178



Hon gjorde även andra mystiska djur/människor-blandningar:



http://racingwiththerabbits.deviantart.com/art/small-bird-78136219

2009-02-22 @ 12:15:08
URL: http://happypetinacar.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin

This is me
Namnet är Jillie. En eventuellt framtida ekonomistudent som tillbringar sin tid på Max och med soverier, försöker hinna med att krama på finaste fästmannen också.

Om du vill ha kontakt med mig så är det bara att maila [email protected]