Jag gillar inte denna värld - så jag försöker bygga mig en ny

Att vakna tre minuter innan bussen går (efter att ha slumrat till 30 min tidigare för första gången), och inte ha packat klart - det, är en dum idé.

Att va tvungen att slita till sig kläder och kasta in Baby i stora rummet för att hinna ut genom ytterdörren innan hon hinner tillbaka sakta ner mig och halva vägen till bussen springa för livet med tvättsäck på ryggen - det, är en dum idé..

Först när jag stannar framför de stängda dörrarna inser jag att min kondition kanske inte är gjort för att springa sprinterlopp med packning. Blodsmak i munnen - en vilja att spy och en extrem törst svepte in över mig. Och mitt i alltihopa var jag tvungen att lokalisera busskortet längst ner i veckan samtidigt som busschaffören försöke göra sig lustig:

"Härligt med en joggingtur så här på morgonen"

- jag dör inombords och försöker spotta ur mig något som skall föreställa en kommentar om den friska luften - det låter mest som en dödsrossling. Chaffören inser nog inte hur nära en mindre (större) hjärtattack tjejen halvliggande på golvet kippande efter andan är.

Efter bussbyte så läser jag horoskopet och möts av ett "Det är en olycksdrabbad dag. Var försiktig i trafiken. Tänk också på vad du säger". Jag får väl va glad att jag inte dog på kuppen.



Här får ni äkta lycka i form av en webbsida från en hungrig och trött mig- http://fun.from.hell.pl/2003-11-24/bubblewrap.swf

Kommentarer
Postat av: H C Barregren

Hm... undrar hur en värld byggd av Jillie skulle se ut, vilka fägrer, värme, katter... hm...

2009-02-12 @ 07:52:41
URL: http://blogg.bums.nu
Postat av: josefin

fin blogg =)

2009-02-12 @ 12:50:34
URL: http://sameoldstories.blogg.se/
Postat av: josefin

sv: självklart!=)



skönt med joggingtur, önskar jag var så hurtig!

2009-02-12 @ 16:50:28
URL: http://sameoldstories.blogg.se/
Postat av: Jillie

H C:

Om världen byggd av Jillie - det skulle vara en vänlig värld, där jag inte skulle behöva rysa till Friends-reklamerna, där barn (och vuxna) skulle behandla sina medmänniskor med respekt. En värld där bomber inte skulle släppas över oskyldigt folk och där folk med vapen inte skulle få styra världen. Gränser skulle suddas ut och kramar skulle delas ut varje tisdag på varje torg i hela världen. Och skulle man bo för långt från ett torg så kunde man beställa ut en kram till skogen eller vart man nu befinner sig.



Världen skulle vara vacker, snäll och ett ställe jag skulle vilja uppfostra mina barn i.



Josefin: Nu missuppfattade du nog, jag låg verkligen hälften på marken och hälften på bussgolvet och höll på att dö av andningsnöd. Så hurtig är jag inte för 5 öre.

2009-02-12 @ 16:54:16
URL: http://brieost.blogg.se/
Postat av: josefin

sv: det har ju ingetmed saken att göra :) det är ju hurtigt att ens orka jogga på morgonen, jag pallar inte ens det:P jag vill sova:P haha!

2009-02-12 @ 16:56:29
URL: http://sameoldstories.blogg.se/
Postat av: H C Barregren

Så här ser min värld ut: http://blogg.bums.nu/2009/02/om-alla-vore-som-jag.html

2009-02-12 @ 16:59:16
URL: http://blogg.bums.nu
Postat av: H C Barregren

Skicka ett brev när du är klar så publicerar jag mitt inlägg så kan du redigera ditt och skapa en länk i det :-)



Visst känns det kul att ha kommit på ett nytt ord: http://blogg.bums.nu/2009/02/synkobloggning-jag-har-uppfunnit-ett.html



Krams!

CB:t

Postat av: www.sameoldstories.blogg.se

sv: haha okej... =)

2009-02-12 @ 17:55:34
URL: http://sameoldstories.blogg.se/
Postat av: Leia

Dom är rätt söta.

2009-02-12 @ 18:46:38
URL: http://onlyforever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin

This is me
Namnet är Jillie. En eventuellt framtida ekonomistudent som tillbringar sin tid på Max och med soverier, försöker hinna med att krama på finaste fästmannen också.

Om du vill ha kontakt med mig så är det bara att maila [email protected]