Halloween med snygga strippor och läderpiskor



Min fredag (och resten av helgen) blir ganska fullspäckad:

*Börjar med att gå upp så tidigt att jag redan nu är trött. Båten går 07.05 och skall väl vara där 45 min innan (06.20) och sen tiden de tar mig att ta mig dit. Utan någon som kör mig nästan en timme. Så väldans tidigt alltså.

*Sen är det tre timmar till Nynäshamn och sen från Nynäs till Sthlm, slappna av med en bra bok tills klockan 13 då vi skall träffas på centralen.

*Redaktionsmöte kanske 3-4 timmar och sen middag (skall bli trevligt att träffa er alla, bara så ni vet). Efter detta så skall jag möta upp Simon på centralen (mycket spring där på fredag) och så skall vi åka ut till Alvik och erotikmässan Fair erotica. Skall införskaffa lite roliga leksaker och se på vackra människor (och förmodligen en hel del ovackert folk) som strippar.

Tråkigt att jag inte spelar poker, för de har strippoker med stripporna *dräggel* Sen skall jag dra mig mot Sollentuna och Simons hem emot småtimmarna, sova ett tag och sedan till Uppsala där jag skall träffa gamla och nya bekantskaper på fika. Kommer tillbringa hela dan på fik i princip.

Och sen återstår söndag som får vara oplanerad än så länge. Får se vad jag får lusten till. Skall i alla fall åka båten hem på kvällen/natten. Helgen är något jag ser fram emot och kan nästan lida igenom morgondagens kurs och torsdagens sjukhusvistelse bara för att jag har det att längta efter. Kommer få mycket tid med bra böcker och utan stress. Det skall bli skönt.

Hoppas att era helger blir lika härliga som jag tror min kommer bli.
Kramar från bruden som skall tillbringa halloween med strippor och porr.

---------------------------------------------------
Uppdatering 19 november

Nu är texten från erotikmässan publicerad på UM - läs hela här.
Allt från info om vilka som var där till vad man kan - och jag gjorde - göra.

Kommentarer
Postat av: sofia

äre un/unn/unne? hur stavas det? ser ut som franska

2008-10-29 @ 12:16:52
URL: http://fiazoo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin

This is me
Namnet är Jillie. En eventuellt framtida ekonomistudent som tillbringar sin tid på Max och med soverier, försöker hinna med att krama på finaste fästmannen också.

Om du vill ha kontakt med mig så är det bara att maila [email protected]